.

beibehang papel de parede para quarto em 3d Tapet pentru pereți cameră 3d tapet pentru camera de zi TV fondul de hârtie de perete

beibehang papel de parede para quarto em 3d Tapet pentru pereți cameră 3d tapet pentru camera de zi TV fondul

RON 106.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil. este extrem de important pentru noi. este extrem de important pentru noi.
Tapet LOGO-ul de afișare
.Rusia client necesită un nume complet. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi. 3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. locale de hardware.05 de metri pătrați
Adeziv tapet nu este inclus, dar pot fi achiziționate de la magazinul dvs. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător.
↓↓↓T86706 bej↓↓↓
↓↓↓T86702 lumina verde↓↓↓
↓↓↓T86701 gri↓↓↓
↓↓↓T86703 roz↓↓↓
↓↓↓T86705 lumina de cafea↓↓↓
Consumul de Material :
Vă rugăm să consultați următorul mod ușor pentru modul de calcul utilizarea de imagini de fundal,în scopul de a obține dreptul de cantitatea de produs comanda.
Material : NON-ȚESUTE
Metric dimensiuni : 10m*0,53 m=5.
3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.3 metri pătrați
Imperial dimensiune : 32. Deci normal timp de transport maritim : statele UNITE ale americii : 7-23 zile lucrătoare UA : 7-23 zi lucrătoare Europa : 7-25 zile lucrătoare Brazilia : 30-60 de zile lucrătoare rusă : 30-90 de zile lucrătoare cu toate Acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.
Taxa : Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale.
Fiscal : nu suporta orice taxe vamale Feedback-ul : 1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Orice taxele de import sau taxele sunt cumpărător 's de responsabilitate.

Caracteristicile mărfii

culoare:
T86706 bej, T86702 lumina verde, T86701 gri, T86703 roz, T86705 lumina de cafea
Dimensiuni:
5.3㎡
Funcția:
Fum-Dovada,rezistent la Umiditate,Mucegai-Dovada,izolare fonică,fonoabsorbante,Anti-static
Utilizare:
Administratie,Comert,Divertisment,De Uz Casnic
Tratament De Suprafață:
Imagini De Fundal De Hârtie
Tip:
Imagini De Fundal De Hârtie
Unitate De Încărcare:
De Yuani/Rola
Caracteristică:
Formaldehidă liberă,Rezistent la Mucegai,foarte Groasă,de Mediu Prietenos
Stil:
Modern
Model:
Da
Nume De Brand:
beibehang
Material:
Planta
Numărul De Model:
86701 86702
Utilizarea:
camera de zi