.

Piele din fibra de Carbon Autocolant Acoperire Pentru Sony SVS15 SVS151c1gl SVS1512 SVS1512z9eb SVS151j11m SVS1511 SVS1513 15.6 versiunea veche

Piele din fibra de Carbon Autocolant Acoperire Pentru Sony SVS15 SVS151c1gl SVS1512 SVS1512z9eb SVS151j11m

RON 30.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

În cazul în care pielea nu este aliniat, se va abate. 2,Aveți nevoie pentru a alinia toate găurile , nu se poate lipi de marginea. 3,în Cazul în care pielea nu este aliniat, trebuie să ia încet de pe acum și re-paste . După optice de precizie Regula Muri tăiate, și integrarea perfectă de notebook-uri, și are uzura-rezistent la acid și alcaline, anti-ulei, ușor de curățat caracteristici. (Nu fi obligat, în caz contrar se va întinde cu ușurință rupt) Notă : După pastă de finalizare, dacă ați găsit pielea nu se potrivesc strans ly ,puteți utiliza uscător de păr încălzire în timp ce ștergerea pielii suprafața cu o cârpă. Rupt prin conceptul tradițional de coajă de protecție de film, folosind noua coreea de Sud importurile de materiale ecologice, simulare texturi textura puternic, aducându-un mod natural și confortabil senzoriale bucurie.
Speciale de Piele din fibra de Carbon de Vinil Piele Autocolante Capacul de paza Pentru SVS15 svs151c1gl svs1512 svs1512z9eb svs151j11m svs1511ve9b svs1513m 15.Efectul nu poate fi același ca la sfârșitul a toată lumea pentru a instala pielii.6"
(Nu se potrivesc si pentru alte modele)
Atunci când plasați comanda,vă rugăm să lăsați un mesaj(model de Laptop : ******) pentru mine.
2, pielea are, de asemenea, un impermeabil, rezistent la zgarieturi, anti-amprente, estetica și alte funcții.atunci Când instalați pielea, ai nevoie de asemenea pentru a rupe hârtia pentru a instala. Nu Înclinați și abate. Dacă laptop-ul este la alte modele, vă rugăm să ne contactați. Acest produs este un
S pecial de Vinil/piele autocolant decal și NU este făcută din cauciuc,silicon, gel, sau de plastic. Te rog, nu fi prea dur și exercitarea de perfecțiune.Ușor de aplicat și ușor pentru a elimina, NU lasă reziduuri lipicioase spatele. Astfel încât să fie sigur de a păstra pielea aliniate. ( Asigurați-vă că de căldură temperatura nu este prea mare, deoarece aceasta va face pielea de deformare) Acesta este un Manual tehnic de lucru.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
SVS15
Nume De Brand:
KH
Gen:
Unisex
Tip:
Laptop Maneca
Model Tip:
Solid
Stil:
Casual
Numărul De Model:
SVS15
Pachet:
Da
Stil:
Pielea
Material:
Vinil