.

Nou Original enovo ThinkPad T460P minuscule Jos de Caz Capacul Bazei 01AV926

Nou Original enovo ThinkPad T460P minuscule Jos de Caz Capacul Bazei 01AV926

RON 116.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

, vă Rugăm să furnizați adresa completă, inclusiv numele complet și numărul de telefon de contact pentru produsul să fie livrat la tine cu succes. De obicei, vom livra coletul la adresa dvs. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. este finalizată.
Pachetul Include
1 buc ca fotografie
Condiție : Un nou-nouț, nefolosite element cu absolut nici un semn de uzura. Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Produsul a fost inspectat, curățate, și reparate la comanda de lucru complet si este in stare excelenta. Toate produsele au fost testate înainte poștale de Expediere : Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
Notă
Vă rugăm să verificați descrierea si poza inainte de a Cumpara!
Starea
Original nou ( original fără cutie de transport maritim ), Nu OEM
Se potrivesc
Think Pad T460 P 01 AV926
Notă
Imaginea prezintă doar unul dintre elemente. Toate non-vânzător greșeală întoarce pentru rambursare vor fi supuse la 10% și re-stocare cost, cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.Elementul poate fi o lipsă ambalajul original. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile mărfii

Model Tip:
Solid
Pachet:
Da
Nume De Brand:
Hp
Gen:
Unisex
Numărul De Model:
t460p
Stil:
afaceri
Stil:
Laptop Cazuri
Tip:
Laptop Înlocuiți Capacul