.

Japoneză fată mori jsk jumper fusta proaspete bretele fusta casual cu talie elastic fusta de primăvară fete preppy elevii fusta scurta

Japoneză fată mori jsk jumper fusta proaspete bretele fusta casual cu talie elastic fusta de primăvară

RON 49.76

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vom încerca și de a rezolva problema în primul rând. De transport maritim 1. -Sprijinim picătură de transport maritim și en-gros, puteți să ne contactați pentru mai multe informații. Dacă aveți o problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu. Dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru vama, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda, lăsând o notă de la vânzător.
Dimensiune : unul mărime
Talie 60-88cm, Lungime Fusta 37cm
Nota 1 : (Masura diferenta de 1-2cm,vă rugăm să asigurați-vă că pentru a verifica corpul tau de măsurare într-adevăr se potrivește pentru acest set. Vă rugăm să ne lăsați o confirmare de primire notificare atunci când ați primit elementul(s), este extrem de apreciat. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. Produsele vor fi marcate ca "cadou" sau "de probă" pentru a fi mai ușor de vămuire și mai puțin responsabil. -Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. a fost șters și înainte de expediere. Transport și taxa de manipulare a adăugat pe obiecte este nerambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. va fi închis automat.Dacă aveți nevoie livra comanda prin poștă,vă rugăm să ne contactați! Dacă suma comenzii este de peste $150 ne va livra folosind EMS/ DHL/UPS pentru gratuit, descărcați contactați-ne pentru a vedea dacă țara dumneavoastră este pe lista! Unfortunatley, nu putem face acest lucru pentru Africa, America de Sud și alte Zone Îndepărtate. este foarte important pentru dezvoltarea mediului de afaceri, și ne-ar plăcea dacă puteți lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acest lucru este foarte rar, cu toate acestea, cum ne iubim clienții noștri și scopul de a oferi cele mai bune servicii putem.
Notificare atunci Când plasați o comandă la noi, vă rugăm să citiți și urmați toate informațiile următoare pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență! Exprima de transport maritim ~ puteți alege EMS/DHL sau alte express companiei.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
One Size
Gen:
Femei
Decor:
Broderie
Stil:
Stil Preppy
Model Tip:
Solid
Rochii De Lungime:
Mai Sus De Genunchi, Mini
Silueta:
O-Linie
Numărul De Model:
2016
Talia:
Naturale
Material:
Poliester
Stil:
Drăguț