.

Allenjoy Fotografie de fundal Misterios Grădină frumoasă pictură în ulei artistic profesionist vinil fundaluri aparat de fotografiat profesional

Allenjoy Fotografie de fundal Misterios Grădină frumoasă pictură în ulei artistic profesionist vinil fundaluri

RON 27.78

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Subțire-Vinil Subțire (de asemenea, durabil),moale,ușor,mai ieftin și lumină decât poliester fundal. Este potrivit pentru utilizarea o singură dată(cum ar fi ziua de naștere petrecere),familia fotografi NU lasa subțire de vinil fundal atinge apa .Adaugă top/bottom buzunar sau gaura 2.Poate fi folosit de mai multe ori,potrivite pentru fotografi si studiouri foto. Trecutul nostru este orientată în primul rând la nou-nascuti,copii, adulti,sarbatori,aniversari,nunti,etc. Servicii suplimentare,vă Rugăm să ne contactați 1. Designerii nostri pot proiecta o varietate de medii în funcție de nevoile fiecărui client.
Q : Cum pot personaliza fundal de pe vânzare? A : puteți trimite informații personalizate și dimensiunea la serviciul nostru pentru clienți prin Conversații sau Pentru Mesaje.
Pentru subțire de vinil fundal,puteți fier pe partea din spate de fundal cu temperatură scăzută pentru a elimina sau reduce cutele, dar te rog, nu de fier pe partea din față de fundal sau lasa fundal atingeți de apă, pentru că va distruge pe fundal. Dacă sunteți nerăbdători să Ia pachetul, vă rugăm să contactați-ne pentru a alege rapid de transport maritim.
Despre brand-ul nostru Allenjoy Suntem un profesionist de fotografie fundal producător,Avem propriul nostru studio foto și echipa noastră de profesioniști.
Pentru poliester fundal,puteți să-l spele sau de fier pentru a elimina ridurile,cutele sunt ușor de îndepărtat. În același timp,pentru că al nostru material de fundal sau imagini de cerneală în diferite loturi,fundal atunci când tipărite va fi foarte mică diferență.> Notă : aceeași imagine în diferite monitoare va arăta diferite efecte de culoare. Q : care e diferența dintre subțire de vinil și poliester? O : Subțire de material de vinil : Nu rezistent la apa; Poate fi folosit doar pentru fotografie de interior; Mai mult pentru un timp de utilizare; Maxim fără sudură latime de 300cm; (alte magazine : maxim poate fi tăiat 180cm,mai mare dimensiunea de fundal trebuie să fie îmbinat; Material Poliester : mai Gros; Maxim fără sudură latime de 300cm; Pot fi spălate și călcate; Orice pliabil, ușor de transportat; preț Economic, de calitate Mai bună! Poate fi folosit atât în interior, cât și de fotografie în aer liber; Pot fi utilizate și stocate pentru o perioadă lungă de timp; Pentru poliester fundal,puteți să-l spele sau de fier pentru a elimina ridurile,cutele sunt ușor de îndepărtat.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune (mm):
Numărul De Model:
yanyang-1151
Stil:
Scenic
Tip:
Spray De Vopsit
Pachet:
Da
Nume De Brand:
Allenjoy
Material:
subțire de vinil
aplica:
Studio foto,fotografii, fotografie, fundaluri
Dimensiune:
Custom Size
Personajul:
personalizate:
nume,data,orice cuvânt poate fi schimbat
Tipărit :
Digital Tipărite.pictate manual medii
Tema:
De crăciun, fundal,Copii, fundal
Pachet:
Opțional Rulat sau pliat
Cuvinte cheie:
Balon gard de piatra podea