.

Salon de păr Profesional Negru Coafură Foarfece 5.5 Frizer Frizer Special Instrumente de Styling Frizer Japonia 440c Tunsoare Foarfece

Salon de păr Profesional Negru Coafură Foarfece 5.5 Frizer Frizer Special Instrumente de Styling Frizer Japonia

RON 79.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.sau va vom trimite la tine foarfeca ca imaginile logo-ul de brand. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail cu răbdare și vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
· Dimensiune : 6 inch · japonia top 9 CR oțel Material, · 62 HRC Duritate Subțierea rata : 20-30% · salon profesionist foarfece de păr, · salon de coafura sau de uz casnic · cel Mai bun design echilibrat, utilizarea pe termen lung de a reduce oboseala · Suprafata procesul de lustruire, rezistenta la uzura · lamă ascuțită ,tăiere rapidă Notă :
1. Acceptam alipay aici. Contactați-ne : (Lăsați un mesaj ) Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne de contract in 14 zile . De prelucrare si de Transport : timp de Prelucrare : 1-7 zile în statele UNITE ale americii : despre 15-28 zile Alte țări : 24-35 de zile de La RUS : despre 26-60 de zile de La BR : 30-90 de zile de la Distanță țări : 28-60 zile, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.
Dacă nu ați primit bunurile în termenul stabilit ,vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom rezolva problema pentru tine. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.Noi va oferim un înlocuitor (trebuie să plătești taxă suplimentară de transport) sau banii înapoi. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Alte Politici : Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Uleiul este interzis la livrare de aer,I se va scoate Singur Foarfeca nu vii cu sacul Putem personaliza pentru propria ta logo-ul de brand,trebuie să ne trimiteți logo-ul dvs. Dacă ați găsit ceva defect cu element noastră,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. vom urmări doar adresa ta, listat în registrul de expediere.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Parul Foarfeca
lungimea totală:
17,5 cm
Din Oțel Inoxidabil Tip:
9cr13
Dinti:
26
Materialul Lama:
Japonia 440c
Material Mâner:
Din Oțel Inoxidabil
Dimensiune:
5.5 inch
Nume De Brand:
Freelander
Numărul De Model:
coafură foarfece
Tip:
Foarfece De Tăiere & Subțierea Foarfece
Din Oțel Inoxidabil Tip:
Japonia 440c
Tip:
set foarfece de păr
Material Mâner:
Din Oțel Inoxidabil
Materialul Lama:
Din Oțel Inoxidabil
culoare:
ca Imagine
Subțierea rata:
20-30%
Dimensiune:
5.5 inch