.

Chineză Flaut de Bambus Bawu Concert de Flaut Bau Verticale Joc Clarinet Flaut, Folk Instrument Muzical Flauta Bawu Nu DIZI & Xiao

Chineză Flaut de Bambus Bawu Concert de Flaut Bau Verticale Joc Clarinet Flaut, Folk Instrument Muzical Flauta

RON 37.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)
Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 la 10.
Pentru că de diferite tub de bambus este de lungime și grosime, Bawu pot fi împărțite în sopran, alto și bas Bawu.
Feedback-ul :
Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Bawu este realizat din tuburi de bambus, există opt sex cu degetul găuri în toate (7 gauri in fata, 1 gaură în spate), o limba de cupru în formă de stuf este pus la piesa loc, suflare transversal partea superioară atunci când joacă, stuf este în stare de șoc și un sunet.
Deși Bawu îngust gama vocal și volum mic, dar este unic stil național, atunci când joacă, cum ar fi ura, cum ar fi dorința, cum ar fi lacrimi, cum ar fi adorat, iubit de oameni. Acesta este adesea folosit pentru solo sau însoțească pentru dans și rap. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Garanție De Calitate :
Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.
Flaut chineză Bawu Concert de Flaut Bau Verticale Joc Clarinet Flaut, Folk Instrument Muzical Flauta Bawu Nu DIZI & Xiao
Noi vindem doar produse competitive.
Se întoarce :
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.

Caracteristicile mărfii

culoare:
G, F
Numărul De Model:
0001 BAWU
Ton:
G
Nume De Brand:
SevenAngel
Gaura De Design:
DESCHIDE
E Mecanismul:
No
Corpul Material:
bambus
Material Suprafata:
bambus
Numărul de Găuri:
6 găuri
Material-cheie:
NO
Mod De Joc:
Vertical Joacă Flaut
Țeava De Trestie Material:
Metal
Numele:
Flaut Chineză Bawu