.

10buc Kawaii Simulare Fructe Rășină 3D Mini Ananas Flatback Cabochon DIY nave Decorative Accesorii Scrapbooking,12*10mm

10buc Kawaii Simulare Fructe Rășină 3D Mini Ananas Flatback Cabochon DIY nave Decorative Accesorii Scrapbooking,12*10mm

RON 4.50

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
6.
Element Matetial : rășină
Dimensiune : 12*10mm
Produs Cantitate : 10buc/lot
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.
2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.
Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

Caracteristicile mărfii

Material:
Rășină
Stil:
Pastorală
Tema:
Dragoste