.

6 Buc/Set Minunat Zână Floare Figurine de Desene animate Înger Miniatură Fairy elf Papusa Fata de Peisaj de Grădină Ornament Fondant

6 Buc/Set Minunat Zână Floare Figurine de Desene animate Înger Miniatură Fairy elf Papusa Fata de Peisaj de

RON 19.70

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Dimensiunea este de aproximativ 5-11 CM, un total de 6 modele, toate cu aripi, aripi și de bază trebuie să fie plasate pe, cel mai bine este să fie fixat cu adeziv, nu este ușor să-și piardă, efectul va fi mai bine.
Descriere :
Bine manopera este esențial micro peisaj DIY de amenajare a teritoriului! !
Fată drăguță grădinărit elemente de recuzită, potrivit cu decorative mici de grădinărit.
Mini, pictate manual, fiecare culoare va fi ușor diferite.
Material : Plastic
Culoare : așa Cum se arată
Model : Zana Pixie Femei Zbura Aripa
Dimensiune : 10 cm(3.93")
Pachetul inclus :
1 Set de 6 Buc Mini Ornament produsul nu este asamblat aripi, ai nevoie de assebled aripi de unul singur. Instrucțiuni de instalare : După ce a primit produsele, aripile pot fi instalate la spate de papusa. Vă rugăm să fiți atenți atunci când instalați pentru prima dată și pentru a evita ruperea aripi. Aripile pe masă atunci când ești gata să instalate aripile. Aripile sunt ușor scăzut atunci când acestea cad de la o înălțime. Vă rugăm să rețineți că marile aripi și aripi mici în jos, sau aceasta nu se va potrivi în gaură. Se simt nesigure atunci când aripile sunt ușor deconectat sau montate,și poate fi folosit lipite în jos .
Unii cumpărători crezut leagăne ca urmare a spart. Acestea nu sunt rupte, care sunt inserate în două părți,a și B. Acest părul negru stil a două pc-uri de swing.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
QF ACASĂ
Stil:
Pastorală
Tema:
fairy
Material:
Plastic