.

Unic dublu rotativ de distracții cal ou caseta de muzică pentru Crăciun, ziua de naștere colegii

Unic dublu rotativ de distracții cal ou caseta de muzică pentru Crăciun, ziua de naștere colegii

RON 776.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Poșta obișnuită nu va duce la aceeași parte din prejudiciul produs . În dimineața de Paște, Alexandru a Faberge a III-a a fost pe un aparent simplu și nu ciudat ouă de Paști. Dar surpriza este că stratul extern de albuș de ou email de aur ou, ou în interiorul a fost un mic aur găină, găină burtă și un diamant pentru a introduce în mini-coroană și un rubin făcut miniatură ou. Praful de pe suprafața unor piese metalice cu o cârpă moale pentru a șterge.
Nouăsprezece-Lea ouăle au început să se răspândească în rusia. Apoi, Imperial rus Pentru ou anual de Paști .
[produs] pune în întreținere, cum ar fi : de mult timp în interior, suprafața produsului praf, ou suprafață poate folosi direct cârpă umedă pentru a șterge praful .
Ji tâmplar produse artizanale fabrica de Casa Meșterului Introducerea brand :
Țarul Alexandru al III-lea să se căsătorească pentru că de confort din daneză Regina Maria, în special pentru Regina este designer de bijuterii Faberge ( Faberge, de Asemenea, numit : Fei Boqi) a făcut un ou delicat, i-a dat împărătesei când cadouri de Paști. Procesul de proiectare și procesele de producție sunt întărite .
Artizan Casa (Casa Meșterului) nume de Brand = Art + Familie , Combina întreaga atmosferă artistică cu atmosferă de familie , Cu farmecul său unic , de Lux styling , Cadouri pentru oameni este de aur festin vizual . O mie opt sute nouăzeci și patru de Zece ani Pe Alexandru Sans lui de sănătate sa deteriorat brusc, moarte subită în cea mai prosperă perioadă a vieții. Fiul său Nicola S-a succedat la tron după decizie, copiați toate politicile și măsurile în întregime intacte tatăl, chiar inclusiv anuale de Paște să proiecteze un ou Faberge tradiție de unul și numai. Doar atunci când tronul, Nicola S-a ordonat Faberge să continue să facă ouă pentru mama, apoi de sub cea de-a doua comenzi, Faberge proiecta, de asemenea, un ou pentru noul căsătorit cu regina in fiecare an, ca un tata pentru mama.
Faberge design fiecare ouă să-și petreacă aproape un an, s-a ascuns în curtea ca modelare și proiectare a temei de clocit ouă ad-hoc studio, și cu atenție se ocupe de ideea de a deveni un tribut pentru sculptură.

Caracteristicile mărfii

Stil:
Modern stil Chinezesc
Textura de material:
Coajă de ou
NR.:
ART-VD-314