.

NMB-MAT 2406GL-04W-B49, T08 DC 12V 0.15 a 60x60x15mm Server Pătrat Fan

NMB-MAT 2406GL-04W-B49, T08 DC 12V 0.15 a 60x60x15mm Server Pătrat Fan

RON 59.50

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vom trimite bunurile în 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. Dacă veți cumpăra mai mult, Avem mai multe oferte de Către EMS : aproximativ 5-10 zile(pe țări Individuale sau chiar mai mult) Prin DHL : aproximativ 3-7 zile(pe țări Individuale sau chiar mai mult) de Înlocuire/de Schimb/Rambursare (1) Vom accepta schimb în termen de 14 zile de la primirea de element defect. Multumesc de Transport Aramex vă Rugăm să furnizați o copie a cărții de IDENTITATE(ia foto). Deși este folosit. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să evalua detaliile tranzacției Aliexpress cu o Perfectă"5 Stele"și lasă-ne o evaluare pozitivă feedback. (2) Dacă vă cumpărați un element greșit pls contactati-ne imediat si va vom livrare a unui alt drept unul daca avem. (3) Nedorit de returnare a produselor va fi taxat cu 15% taxă numai dacă elementul este la fel ca ceea ce am trimis. (4) în Cazul în returnat nu este același lucru cu care ne-a trimis la tine, cum ar fi distrus, trebuie să plătească pentru asta. Țările europene folosesc DHL express.15 a 2-fire 2-Pin conector de 80mm 60x60x15mm
Element Stare : Folosit
Garantie : Doi Lună De Garanție
Transport : Descriere nu scrie noi ventilator, de obicei, nouăzeci și nouă la sută(reșapare). Dacă aveți nevoie de orice produs, vă poate oferi o imagine sau un model pentru noi. Între timp, aveți nevoie pentru a oferi noi dovezi, cum ar fi imagine, pentru a ne arăta că este defect. Dar nu afectează munca și de calitate , avem multe feedback bun. Prin poștă schimbare de politică în Federația rusă,(10-22 zile de Livrare)! cumpărătorul trebuie să scrie numele complet. Vă rugăm să furnizați numărul EORI. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra! Vă mulțumesc!
. Vă rugăm să contactați cu noi pentru a reveni Feedback adresa satisfactia Clientului este foarte importanta pentru noi. Si va vom returna banii înapoi. Dar ai nevoie pentru a permite toate costurile, inclusiv costurile inițiale de mărfuri, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
NMB
Linii:
2 linii
Cerere:
Caz De Calculator
Numărul De Model:
2406GL-04W-B49, T08
Tip:
Fan