.

Navă rapidă 4 Lentile de Lumini Laser 620mW 3 Culori RGB DMX Laser Proiector Cu 128 de Tipuri de Modele Pentru Interior Decor de Crăciun

Navă rapidă 4 Lentile de Lumini Laser 620mW 3 Culori RGB DMX Laser Proiector Cu 128 de Tipuri de Modele Pentru

RON 483.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Navă rapidă 4 Lentile de Lumini Laser 620m W 3 Culori RGB DMX Laser Proiector Cu 128 de Tipuri de Modele Pentru Interior Decor de Crăciun , nava prin DHL, TNT, UPS, FEDEX și așa mai departe în mod liber, în termen de 5 zile.
Descriere produs : 4 Ochi Pătrat cu Laser 128 Modele Interne Show Room Efect Parametri tehnici : Tensiune de Intrare : AC110-240 V,50-60 Hz Putere : 60 W Sursă de Lumină : ROȘU 120m W *2 , VERDE 80m W, ALBASTRU 300m W Modul de Control : DMX512, Sunet,Auto, Master-Slave DMX Canal : 9 CH Caracteristici : Full color, rupe tradiționale, culori vii, o luminozitate ridicată, durată lungă de viață, piața de scanare mai bine, cu o mai bună efect de fum, dinamic, cu control DMX poate realiza mai mult de personalitate efecte. Pentru mediu : Disco, baruri, divertisment, baruri, cluburi de noapte, KTV cutie și o varietate de locuri. Pachetul include : 1 buc Lumina Laser 1 buc 1 buc Manual cablu de alimentare
Sincer, Amintindu - : nu comanda bunuri de la nr. de furnizori de încredere, nici o calitate, nici o garanție, nici după serviciu. Prea mulți clienți se plânge că au fost ieftin de vanzatori de la Aliexpress, a se vedea mai jos unele plânge pentru referință. Alege-ne ca prima opțiune cu produse de înaltă calitate și cel mai bun după serviciu. Skype/whatsapp/e-mail pentru 24 de ore on-line.
Dacă unele produse nu pot trimite la țară sau au ridicat marfă problema, pls contactati direct vanzatorul pentru a obține active soluție pentru că ne-am stabilit în conformitate Aliexpress standard de transport de marfă module, poate că este o greșeală în anumite țări, pls notă și de a înțelege. Multumesc.

Caracteristicile mărfii

Plug Type:
UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
Nume De Brand:
minim
Numărul De Model:
ML181
Stil:
Lumina de Scena DMX
Tensiune:
90-240V
Ocazie:
Scena profesionist & DJ
putere:
60W
Numele produsului:
4 Ochi Pătrat Cu Laser
Tensiune De Intrare:
AC110-240V,50-60Hz
Sursa De Lumina:
ROȘU 120mW *2 , VERDE 80mW, ALBASTRU 300mW
laser de culoare:
roșu,verde,albastru
Modul de Control:
DMX512, Sunet,Auto, Master-Slave
DMX Canal:
9 CH
certificare:
CE&ROHS
Pachet:
cutie
Garanție de calitate:
1 an
Locul Original:
Guangzhou, China