.

Pentru BlackBerry Passport Sticla 9H 2.5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru BlackBerry Passport Q30 4.5

Pentru BlackBerry Passport Sticla 9H 2.5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru BlackBerry Passport Q30

RON 2.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru Black Berry Passport Q30 4. *Anti-shatter : sticla ecran protector nu va rupt în mică bucată cu muchie ascuțită. ecranul nu va fi zgâriat chiar folosind obiect greu, cum ar fi cutite si cheile. *Atingere delicata : Pe partea din spate de sticlă acoperite cu un puternic strat de silicon pentru a face instalarea cu ușurință și atașat ecran strâns, astfel încât să nu afecteze sensibilitatea ecranului tactil. "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" și "Yanwen Economice Air Mail" nu sunt de urmărire, de când pachetul a părăsi China. Dar ei păstrează-ți banii, pe de altă parte, dacă doriți să urmăriți întregul curs, vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail" , "Ali Express Standard de Transport maritim" sau "e Packet" , vă Rugăm să Înțelegeți, vă Mulțumim~ 4. Prieten rus, vă Rugăm să completați în receptor numele complet in comanda ta din cauza noului politica Vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va fi capabil de a primi pachetul în cele din urmă, Mulțumesc!
Pentru Black Berry Passport Sticla 9 H 2. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom rezolva bine pentru tine. *Duritate : 9 H, de 3 ori mai greu decât PET protector de ecran. Nici o Schimbare dupa ce ai plăti pentru. Vă rugăm să completați corect și completat informațiile de contact atunci când plasați comanda. Se mai păstrează o bucată întreagă de ecran protector pentru a proteja ecranul telefonului impotriva zgarieturilor.
[ Vă Rugăm Să Rețineți : ] 1. *Acoperire Oleophobic : Nano-tehnologiei de prelucrare pentru acoperire Oleophobic, murdărie lucru pot fi curățate foarte ușor. Nu deschide disputa la întâmplare.
Caracteristică : *Toată transparența : imagine Realistă și mai mult de 99 % transparenta Mult mai mari de transmisie decât PET protector de ecran.5 Inch
Pachetul Inclus : 1 x Temperat Pahar Ecran Protector 1 x Instrument Curat Set
.5"
Memento cald : Daca iti cumperi 2 Buc, puteți obține o reducere de 5%.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Telefon Mobil
Pachet:
Da
Compatibil Marca De Telefon:
Blackberry
Caracteristici:
Ultra-subțire,rezistentă la Zgârieturi,Ușor de instalat
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Tip:
Față De Film
Nume De Brand:
HANPINYOU
Edge-to-Edge Acoperire:
No
Caracteristici:
Anti-Zero, Anti-Shatter, Lucioase, Lavabile
Tip:
Fața Dură De Protecție A Ecranului Scutul Monostrat Piele
Protector De Ecran De Tip:
HD Clar Sticla de Paza
Transparenta:
Transparent Ultra Clar
Grosime:
0,3 mm
Picătură de transport maritim:
Suport
En-gros:
Suport
Cantitatea:
1 buc
Model Compatibil:
Pentru BlackBerry Passport Q30 4.5 Inch