.

9H 0,3 mm Ultra-Subțire Premium din Sticla Temperata pentru Meizu MX4 MX 4 PRO MX5 PRO 5 6 M3 M2 Notă Ecran Protector Guard Film

9H 0,3 mm Ultra-Subțire Premium din Sticla Temperata pentru Meizu MX4 MX 4 PRO MX5 PRO 5 6 M3 M2 Notă Ecran

RON 9.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

NOTĂ : vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!
1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică de $5.00, vom transport gratuit prin 4 PX Singapore Post, OM Pro, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).
Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau Ali Express Standard de Transport maritim sau e Packet sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.
2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.
o. Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.
b. Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.
9 H 0,3 mm Ultra-Subțire Premium din Sticla Temperata pentru Meizu MX4 MX 4 PRO MX5 PRO 5 6 M3 M2 Notă Ecran Protector Guard Film

Caracteristicile mărfii

culoare:
Pentru Meizu MX5, Pentru Meizu M3 Notă, Pentru Meizu MX4 PRO, Pentru Meizu M2 Note, Pentru Meizu MX4, Pentru Meizu PRO 5, Pentru Meizu PRO 6
Tip:
Față De Film
Edge-to-Edge Acoperire:
No
Nume De Brand:
mksup
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Compatibil Marca De Telefon:
Meizu
Pachet:
No
iluminare din spate:
pentru telefon MEIZU accesoriu 9H 0,3 mm Ultra-Subțire Premiumajax
Tip Comun:
pentru telefon MEIZU etui Sticla forajax
Tip De Produs:
pentru geanta MEIZU accesoriu Meizu MX4 MX 4 PRO MX5telefon
design:
pentru telefon MEIZU shell PRO 5 6 M3 M2 Notă Screencapa
Navele De:
pentru geanta MEIZU etui Protector de Film Guardcarcaso
Utilizarea:
Telefon Mobil
Caracteristici:
Dovada zero,Ultra-subțire,Ușor de instalat