.

Pentru Doogee X20 / X20L Sticla 9H 2.5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru Doogee X 20 5.0

Pentru Doogee X20 / X20L Sticla 9H 2.5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru Doogee X 20 5.0

RON 3.18

Cantitatea de bunuri
Disponibil

"China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" și "Yanwen Economice Air Mail" nu sunt de urmărire, de când pachetul a părăsi China. *Anti-shatter : sticla ecran protector nu va rupt în mică bucată cu muchie ascuțită. ecranul nu va fi zgâriat chiar folosind obiect greu, cum ar fi cutite si cheile. Se mai păstrează o bucată întreagă de ecran protector pentru a proteja ecranul telefonului impotriva zgarieturilor. Nu deschide disputa la întâmplare.5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru Doogee X 20 5. *Duritate : 9 H, de 3 ori mai greu decât PET protector de ecran. Dar ei păstrează-ți banii, pe de altă parte, dacă doriți să urmăriți întregul curs, vă rugăm să alegeți "China Post Aer Înregistrat Mail" , "Ali Express Standard de Transport maritim" sau "e Packet" , vă Rugăm să Înțelegeți, vă Mulțumim~ 4. *Mai multe alte modele din magazinul nostru.
Caracteristică : *Toată transparența : imagine Realistă și mai mult de 99 % transparenta Mult mai mari de transmisie decât PET protector de ecran. *Acoperire Oleophobic : Nano-tehnologiei de prelucrare pentru acoperire Oleophobic, murdărie lucru pot fi curățate foarte ușor.0 Inch
Pachetul Inclus : 1 x Temperat Pahar Ecran Protector 1 x Instrument Curat Set
.
[ Vă Rugăm Să Rețineți : ] 1. Nici o Schimbare dupa ce ai plăti pentru. Prieten rus, vă Rugăm să completați în receptor numele complet in comanda ta din cauza noului politica Vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va fi capabil de a primi pachetul în cele din urmă, Mulțumesc!
Pentru Doogee X20 / X20 L Sticla 9 H 2. Vă rugăm să completați corect și completat informațiile de contact atunci când plasați comanda.0"
Memento cald : Daca iti cumperi 2 Buc, puteți obține o reducere de 5%. *Atingere delicata : Pe partea din spate de sticlă acoperite cu un puternic strat de silicon pentru a face instalarea cu ușurință și atașat ecran strâns, astfel încât să nu afecteze sensibilitatea ecranului tactil. Vom rezolva bine pentru tine. Model compatibil : * Pentru Doogee X20 / X20 L 5.

Caracteristicile mărfii

Utilizarea:
Telefon Mobil
Caracteristici:
Usor de instalat,rezistentă la Zgârieturi,Ultra-subțire
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Nume De Brand:
HANPINYOU
Pachet:
Da
Tip:
Față De Film
Compatibil Marca De Telefon:
DOOGEE
Edge-to-Edge Acoperire:
No
Caracteristici:
Anti-Zero, Anti-Shatter, Lucioase, Lavabile
Tip:
Fața Dură De Protecție A Ecranului Scutul Monostrat Piele
Protector De Ecran De Tip:
HD Clar Sticla de Paza
Transparenta:
Transparent Ultra Clar
Grosime:
0,3 mm
Picătură de transport maritim:
Suport
En-gros:
Suport
Cantitatea:
1 buc
Model Compatibil:
Pentru Doogee X20 / X20L 5.0 Inch