.

10buc 9H Temperat pahar ecran protector Pentru Xiaomi Redmi 4A filmul garda de pantalla vidrio mica tela pelicula vidro Redmi 4a

10buc 9H Temperat pahar ecran protector Pentru Xiaomi Redmi 4A filmul garda de pantalla vidrio mica tela pelicula

RON 11.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Trebuie să Citiți înainte de a plăti
1. Litigiul nu poate face rezolvat problema. Vă rugăm să nu plătească dacă nu puteți accepta acest timp de livrare
3. Pleasae dacă protecția în timp de ordinul va fi sfârșitul, vă rugăm să cereți pentru a prelungi durata de transport de zile. Client satisfăcătoare este cel mai important pentru noi. Vom înlocui produsele defecte : 1 să-1 schimb. China post aer înregistrat mail,Aliexpress standard și Epacket a codului de urmărire și complet informațiile de urmărire în China și cel mai patria ta. Pentru orice defect, prejudiciul cauzat în condiții normale de utilizare, puteți obține reparații în mod liber, returnare sau de schimb etc.
Vă mulțumim pentru cumpărături în magazinul nostru. Te rog scrie-ne 5 stele prețurile și feedback-ul pozitiv, satisfactia dumneavoastra este obiectivul vom realiza. Va fi răspuns în 24 de ore. Timpul de livrare, de obicei, durează 15-60 de zile pentru cele mai multe parcele, unele țări ca Brazilia, Rusia, Peru, Chile și Mexic, etc pot fi mai mult de 60 de zile, care se extinde la 90 de zile. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri, vă mulțumesc!
.
Feedback
1. Elementul va fi scos din garanție
dacă operație greșită sau fizice deteriorate de către cumpărător. Cumpărătorul are responsabil
pentru orice aplică taxe de import și taxe locale. Feedback-ul negativ nu
nu rezolva nimic. Vă rugăm să nu deschideți litigiu, fără a ne contacta,de Comunicare între noi este cel mai bun mod și vom putea găsi soluții. Ea nu poate fi perfect în viață,așa că, fie în afaceri.

Ecran de protecție sunt mai mici decât panou de ecran tactil, ele nu sunt în ecran complet acoperite,vă rugăm să rețineți că
Politica de returnare
1.
Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre sau servicii. De 1 luna de reparare sau de înlocuire a serviciului pentru cele mai multe produse vandute in magazinul nostru. Nu suntem responsabili pentru obiectele pierdute sau deteriorate sau sechestru pe transportul rutier.

Caracteristicile mărfii

Material:
sticlă călită
Utilizarea:
Telefon Mobil
Nume De Brand:
KARRIBECA
Compatibil Marca De Telefon:
xiaomi
Caracteristici:
Dovada Zero
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Tip:
Față De Film
Compatibil Cu Xiaomi Model:
Redmi 4A
Pachet:
No
Edge-to-Edge Acoperire:
No
Locul de Origine:
China (Continentală)
Tip:
HD sticlă călită
Model:
pentru xiaomi Redmi 4A
Pachet:
Nici pachetul de vânzare cu amănuntul
Duritate:
9H