.

NOILE Plăcuțe de Frână Organice Pentru Fata JORDAN 50 /100 Ușor 2003-2004 MOTOCICLETA ZPMOTO OEM

NOILE Plăcuțe de Frână Organice Pentru Fata JORDAN 50 /100 Ușor 2003-2004 MOTOCICLETA ZPMOTO OEM

RON 30.50

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Aceste scuter plăcuțele de frână sunt făcute în CHINA, folosind 35% cupru pulbere de greutate cu granule de carbon . Ne va livra comanda dvs. Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală de restituire sau de schimb. Kevlar organice serie tampoane sunt o alegere perfecta pentru mai grea și mai mare motor de scutere in spirit de uz urban și sunt potrivite pentru utilizarea cu toate tipurile de disc materiale. Ne pasă de fiecare cumpărător și va face eforturile noastre de a rezolva orice problemă într-o bun mod de afaceri. Dacă te simți dezamăgit cu element, spune-ne în termen de 7 zile de la livrare. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Aveți nevoie să ne contactați cu privire la acest serviciu.Ideal pentru călăreți rapid. Cumpărători - vă Rugăm să Rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.
CARACTERISTICI ȘI BENEFICII ALE ACESTOR PLĂCUȚE DE FRÂNĂ :
· Carbon organic compus
· TÜV și ECE R-90 aprobat
· Extinde durata de viață de peste tampoane standard
· 30% din greutate cupru moale praf incluse îmbunătățește viața, dar nu înseamnă absolut NICI un disc daune
· Superb deget putere de frânare și de control
· Durata de viață mai lungă decât pur organice, ideale pentru scuter de inchirieri biciclete si masini mai grele. DHL/UPS : 3-7 zile. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.Am expediat în întreaga lume Prin Aer-Mail,termenul de Livrare este de 8-28 zile lucrătoare.
Numai premium ingrediente non-toxice sunt utilizate atunci când aceste tampoane sunt fabricate ceea ce le face un produs eco-friendly, fără a compromite calitatea. En-gros este binevenit. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Ele oferă o durată de viață mai mare decât originalul tampoane împreună cu un bun efect de frânare și aproape nici un disc daune.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru. EMS : 5-14 zile.Excelent tampoane la un preț affortable.

Caracteristicile mărfii

Articol Diametru:
7cm
Nume De Brand:
DTRAD
Tip De Element:
Discuri De Frână
Numele Modelului:
ZP169
Lățime Produs:
2.71cm
Caracteristici Speciale:
plăcuțe de frână
Extern De Certificare De Testare:
ECE
Înălțime Element:
0.73cm
Element De Lungime:
6.11cm
Tip De Material:
Plăcuțe De Frână Ecologice
Articol Greutate:
0.18kg