.

100BUC Ultra Luminos LED-uri Albe de 5mm 18000mcd

100BUC Ultra Luminos LED-uri Albe de 5mm 18000mcd

RON 3.36

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Aliexpress Standard de Transport maritim , China Post Air Mail : 15-50 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări
Aeriene ruse : 15-50 zile lucrătoare de la Rusia , Ucraina
EMS,DHL,FEDEX : 3-15 zile lucratoare
Sun You Economice Air Mail , China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , Yanwen Economice Air Mail , 4 PX Singapore Post, OM Pro : 25-90 zile lucrătoare( nu pot fi urmărite ) este responsabilitatea Cumparatorului de a suporta taxele de import Dacă sunteți din Rusia, vă rugăm să furnizați numele dvs. complet
Vă rugăm să verificați adresa dvs.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit. cu atenție înainte de a comanda
Întoarcere : Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.
Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi de Garanție :
Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
ARTOU
Tip:
LED
Starea:
Noi