.

Noi imitație mei 3 polimer litiu, 3,7 V 2500mAh, cabana mei, 3 telefon mobil baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

Noi imitație mei 3 polimer litiu, 3,7 V 2500mAh, cabana mei, 3 telefon mobil baterie Reîncărcabilă Li-ion cu

RON 38.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă nu puteți ajunge la zona, vă rugăm să contactați serviciul clienți.
Cum de a alege propriul dvs. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi va Vom raspunde in aproximativ 1-2 zile lucrătoare . Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc.
Parametrii bateriei :
306264 P[ Cu placă de protecție /IC]
Baterie dimensiuni : Grosime : 3mm ±0,2 mm
Lățime : 62 mm ±0,2 mm
Lungime : 64mm ±0,2 mm
Capacitate Standard : 25 00 Ma
Standard tensiunea de 3. Spune-nostru de servicii pentru clienti, client service va recomanda modelul cel mai apropiat de o baterie. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și detaliată Și vă rugăm să ne oferi numărul tău de telefon și zipe cod pentru a se asigura oficiul poștal poate ajunge la tine. Dacă tensiunea bateriei nu este imprimat, depinde original tableta, incarcator, incarcator 5 V 2 A baterie bateria este de 3. Costul de transport nu include taxe de import , și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.7 V
IPAD
( ) : 0 45
( ) : -20 la 60
( ) : -20 35
4.Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Caracteristicile mărfii

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție