.

Animal plin de Icoane Diamant Pictura 5d diy Diamant Broderie Tigru, Urs, Elefant Model Mozaic de Pietre Stras 3D Diamond

Animal plin de Icoane Diamant Pictura 5d diy Diamant Broderie Tigru, Urs, Elefant Model Mozaic de Pietre Stras

RON 28.64

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Finalizați pașii: 1. Spune-mi te rog ce fel de modele si dimensiuni va place, va vom personaliza pentru tine, și vă va oferi un preț rezonabil, bine ai venit!
Despre Efectul este mai mare dimensiunea, cu atât mai bine efectul! Fiecare diamant, dimensiune : 2. Dacă modelul și dimensiunile nu se potrivesc magazinul nostru tine. După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau o carte pentru a le menține ferm atașat Fotografii Pentru : putem face diamante pentru tine. Vă mulțumesc! Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru. Este plin de diamante broderie 4. Urmați magazinul meu. vă Rugăm să preveni copiii de la înghițire.
Vă doresc un fericit cumpărături, vă doresc!
DIY diamante de pe Internet rafinat pictura, la prieteni și rude pentru a exprima. VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT! Ne oferă, de obicei, standard international airmail. Sfâșie parțială de film și stick diamant pe pânză în funcție de numărul corespunzător 5. Introduce capătul rotund al stilou dotting în dotting ciment (push greu, altfel ciment poate cădea). Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să ne contactați. De pe internet, Dorință, acțiune, colecta . descriere : Nume Produs : OT DIY diamant pictura 1. Adânc foraj suprafata : 100% patrati si diamante rotunde. Despre Pachetului : 30x40cm pachetul de caseta 3. Aplicații : Casa, birou, hotel, cadou unic 2. Și vom plasat 20% mai multe diamante! Deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun! Când ați terminat, puteți trimite imagini din picturile tale pentru noi, ne va arăta la cumpărători din întreaga lume aprecia! Feedback-ul De feedback-ul dvs. În caz de lipit la un loc greșit, elimina greșit diamond 6. Dacă imaginea este complexă, de dimensiuni mici nu va foarte bine! Daca ai nevoie de dimensiuni mari din orice imagini, vă rugăm să ne contactați! Despre Noi diamantul Nostru de pictura, sunt semi-finite, nu include cadru.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
Square-20x30cm, Square-30x50cm, Square-40x60cm, Square-50x75cm, Square-55x80cm, Round-20x30cm, Round-30x50cm, Round-40x60cm, Round-50x75cm, Round-55x80cm
Nume De Brand:
mhd
Stil:
Europa
Ambalajul Extern:
Cutie De Culoare
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Utilizarea:
Picturi
Forma:
Separat
Zona Lipirea:
Plin
Material:
Rășină
Numărul de Culori:
30-45
Forma de diamant:
Pătrat
Model Tip:
Animale
Cadru:
No
Aplicabile Spațiu:
Dormitor, living, birou, hotel, decoratiuni
Tesatura Tip:
Panza
Diamond Material:
Rășină
Umple zona:
Plin
Forma de diamant - optional:
1-diamante rotunde; 2-piața de diamante
Instrumente:
Punctul de foraj maner, din material plastic solid, pensete, punct de foraj placa