.

5D Full Rășină Diamant Pictura Diamant broderie Piața Diamant Mozaic Ambarcațiuni cruciulițe DIY Manual de Moda 2015 Lup

5D Full Rășină Diamant Pictura Diamant broderie Piața Diamant Mozaic Ambarcațiuni cruciulițe DIY Manual de

RON 13.42

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă rugăm să ne spuneți cumpărător modelului informații adresa de tranzacționare, vom lupta pentru a fi de serviciu pentru tine, în același timp, și ne va respecta pe deplin tale secrete de afaceri, nu fac nimic în detrimentul intereselor de comportamentul tău. DIY diamant pictura poate lucra si de a invata pentru a reduce stresul, de reglare emoțională, gândire activă, de a spori încrederea în sine. Pentru a finaliza un bun diamant desen, pune-l în selecția de un cadru adecvat (restaurant nu oferă un cadru). Această parte a tarifului trebuie să fie plătite de tine .
DIY Diamant pictura etapele de producție :
1. DIY diamant atrage o persoană de orice vârstă pot fi făcute, deoarece, inclusiv copiii, membri ai familiei și astfel, familia mai cald. după o luptă bună, restul de decalaj la lipici corespunzătoare simboluri de diamante. Vom marca drept cadou sau o valoare mai mică de bunuri pentru tine de a salva o parte din taxele vamale. După-vânzare de servicii :
Toate bunurile pe care le comercializam sunt inspectate. DIY diamant pictura poate fi folosit pentru a decora camera de familie, face viața mai armonioasă.
Pentru redirecționarea clienților, putem folosi, de asemenea, "ZTO Express" pentru transport, de obicei, în termen de 30 de zile poate fi servit. Vezi rasina culoare diamant, aranjate în ordine de codificare. DIY de producție pot experimenta un sentiment de realizare, capacitatea și perseverență cultiva răbdarea, persoanele în vârstă și copiii sunt potrivite.
Agent de livrare : dacă ești străin, magazine online, va putem oferi transport agent servicii pentru tine. Racorduri nevoie plat împotriva curat, nu au fisuri.
Dacă țara dumneavoastră și zona nu sunt în țară de transport gratuit, puteți să contactați cu noi, va vom oferi cu cea mai buna metoda de transport maritim.
DIY diamant pictura caracteristice :
1. dacă doriți unei cantități mari de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport și așa mai departe cu tine.
De obicei folosim China Post pachete mici pentru transport, în condiții normale, mărfurile vor fi livrate în 15-30 de zile.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
20x25cm Square, 25x30cm Square, 30x40cm Square, 40x50cm Square, 45x60cm Square, 50x65cm Square, 60x80cm Square, 20x25cm Round, 25x30cm Round, 30x40cm Round, 40x50cm Round, 45x60cm Round, 50x65cm Round, 60x80cm Round
Utilizarea:
Picturi
Stil:
stil chinezesc
Material:
Rășină
Model Tip:
Animale
Forma de diamant:
Runda
Forma:
Single
Zona Lipirea:
Plin
Ambalajul Extern:
pungă de hârtie
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Cadru:
No
Numărul de Culori:
1-30
Utilizarea:
Esențiale De Uz Casnic/Decoratiuni Model Tip
Instrumente de tip:
Pick-Up Instrumente Fel
Diamond Set de pictura de Tip:
diy diamant pictura
stras Detalii :
Plin de Diamante cu poza kituri de interne detaliu rășină particule
Kituri De Broderie Metoda:
Plin De Broderie Tip
diamant pictura Finalizarea:
Nevoie Manual Material de Diamant