.

0.001 mm Micrometru Electronic 12,7 mm 0.5 Digital LCD Micrometru de exterior Metric/Inch Cadran Metru Adâncime Instrumente de Măsură

0.001 mm Micrometru Electronic 12,7 mm 0.5 Digital LCD Micrometru de exterior Metric/Inch Cadran Metru Adâncime

99.98
RON 90.00 -10 %

Cantitatea de bunuri
Disponibil


12,7 mm 0.5" Micrometru Electronic 0,001 mm Micrometru Digital Gauge Contor Metric/Inch Cadran Instrumente Cu RS232 Date de Ieșire
Descriere : este un inch și metrice indicator digital cu LCD pentru măsurarea variații de suprafață care are o gamă de măsurare de 12.7 mm si o rezolutie 0,001 mm, un papuc spate, un M2.5 stem diametru. Caietul de sarcini : Precizie : 0,001 mm; Interval : 0~12.7 mm; manual de limba engleză; diametru Cadran : 57mm; Filet : M2.5; Instalarea pol diametru : 8mm Notă : 1 x SR44 Buton Baterie nu sunt incluse Pachet sunt Incluse : 12,7 mm Micrometru*1 Manual de limba engleză*1
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Caracteristicile mărfii

Max Gama De Măsurare:
11 - 29mm
Nume De Brand:
syntek
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Indicator Cu Cadran Stil:
Vertical
Tip Display:
Digital
Numărul De Model:
0-12.7 mm