.

Dovada de praf betisoarele furculiță lingură cutie de depozitare cu scurgere de plastic, tacamuri de cazuri cu capac,transport Gratuit.

Dovada de praf betisoarele furculiță lingură cutie de depozitare cu scurgere de plastic, tacamuri de cazuri

RON 41.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Va vom oferi servicii cât mai bine putem, pentru că feedback-ul și este ceea ce ne străduim pentru. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Dacă elementul este defect, după 3 luni, încă mai trimite-l înapoi la noi, va vom trimite un înlocuitor, după ce a primit elementul defect. Compania noastra nu umăr orice taxe în țara de destinație. Noi, de obicei, marca bunuri ca media player/accesorii computer(CADOU/PROBĂ) pe factura comercială și suntem încercarea de a ajuta pentru a minimiza sau de a evita orice GST sau V. T sau alte taxe de Import, dar nu putem garanta nici taxe ca este depinde de Țara dumneavoastră?s Import Politică. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Dacă nu sunteți mulțumit cu Experiența dumneavoastră de cumpărături,vă Rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție înainte de a vă decide să lăsați un feedback neutru sau negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru tine cât mai curând posibil,multumesc.
Ambalajul produsului :
1 x cutie de depozitare
Bună ziua, dragă prietene,
am lucrat din greu, pentru a rula la magazin! Te rog aprins cinci stele de evaluare pentru noi, ca o recompensă, Au o zi frumoasă. Cumpara cu incredere (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).
Caracteristici :
1.Cu un mâner, set de stocare, se scurge într-o convenabil de stocare betisoare, cuțite și furculițe. Vom lăsa Feedback-ul Pozitiv după primirea plății, vă Rugăm să nu uitați să ne dea și CINCI STELE de pe toate Detaliată Vânzător Opiniile 2.
Alt Monitor, culoarea poate fi diferența, garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Putem livra comenzi în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Cutii De Depozitare & Lari
Stil:
Modern
Numărul De Model:
zuan485
Grilaj De Cantitate:
1
Forma:
dreptunghi
Utilizarea:
Tacamuri
Caracteristică:
Eco-Friendly
Material:
Plastic
Plastic Tip:
PP
Technics:
Lucios
Nume De Brand:
Halojaju
Caietul de sarcini:
26 x 10 x 7 cm
Capacitate:
-
Produs:
Betisoarele
Sarcina:
-
Produs De Tip 2:
Lingura Betisoarele Furca Cutie De Depozitare
Funcția:
picurator
Prodcut:
Cutie de depozitare
Utilizarea:
Bucătărie organizarea cutie de Depozitare
Tip:
Depozitare Suporturi Și Rafturi , Rafturi Baie
de tip 2:
accesorii de bucatarie
Tacamuri De Tip:
Piese
Numărul De Model:
betisoarele cușcă
Tip De Produs:
Tacamuri
e - personalizate:
Da