.

Transport gratuit HTD225-3M-15 dinți 75 latime 15mm lungime 225mm HTD3M 225 3M 15 Arc dinți Industriale de Cauciuc a curelei de distribuție 5pcs/lot

Transport gratuit HTD225-3M-15 dinți 75 latime 15mm lungime 225mm HTD3M 225 3M 15 Arc dinți Industriale de

RON 33.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


putem furniza, de asemenea, alte lățime , 10mm ,20mm,25mm. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. 30mm,35mm,40mm,45mm . Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Caracteristicile mărfii

Lățime:
15mm
Numărul De Model:
HTD 3M
Tip:
curea de distribuție
Material:
Cauciuc
Standard sau Non-standard:
Standard
material de centura:
Cauciuc
Lungime:
225
culoare:
Negru
Lățime:
15mm
Numărul dinților:
75
Teren:
0.118(3.00 mm)
Înălțimea Centurii:
0.095(2.41 mm)
Dinte Înălțime:
0.046(1.17 mm)
Cantitatea:
5pcs
is_customized:
Yes