.

Stil Luminos ! 2 Buc / Set Pentru Ford Kuga / Escape 2017 2018 ABS Cromat Fata bummper Lumina de Ceață Lampă Rama Capacului Ornamental

Stil Luminos ! 2 Buc / Set Pentru Ford Kuga / Escape 2017 2018 ABS Cromat Fata bummper Lumina de Ceață Lampă

RON 42.20

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Atunci de produs luciu va mai bine Politica de Transport maritim 1. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme / întrebări / sconcerns. Expediate prin poșta aeriană, care în mod normal 15-28 zile lucrătoare de sosire. De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.După ce a primit o plată verificată, mă tem, va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare . Dacă produsul este defect sau deteriorare la sosire, sau greșit produs livrat, vă rugăm să ne contactați imediat. Banda 3m : Despre instala, aveți nevoie pentru a utiliza un uscător de păr pentru a încălzi banda 3 M. Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos. În caz contrar, înțelegerea finală. Toate produsele vor avea număr de urmărire, puteți traking-l de unul singur. (Ca : economia mod de transport maritim / mai rapid mod de transport maritim / DHL) 2, Anexați o imagine aproximativă de timp de transport maritim de Economia mod de transport maritim. Depozitul nostru personal va avea de week-end și de vacanță. Este internațional shpping, cândva parcela are o problemă pe drum sau Vamale. Despre Feedback-ul atunci Când sunteți mulțumit cu noastre de produse și servicii, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul. Dacă apare o problemă, contactați-ne imediat cu orice cerere de e-mail. Sper că puteți înțelege. NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi. Suntem convinși că veți fi fericit cu Achiziția. Credem că produsele noastre sunt atât de deosebite.
Super Autotrim
După cum știm, mașină versiuni vor fi diferite în diferite țări. Vă rugăm să folosiți un prosop de hârtie umedă pentru a curăța după instalare. Prin urmare, uneori avem nevoie de mai mult timp să se ocupe de comanda.
Vă rugăm să asigurați-vă că mașina în formă ca imaginea noastră arăta înainte de a cumpăra !
Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați , multumesc !
Dacă aveți nevoie de mai mult produs , vă rugăm să faceți clic pe butonul : mai potrivit produs Pentru Ford Kuga / Escape 2017 2018 (după Cum știm, mașină versiuni vor fi diferite în diferite țări.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Crom Styling
Nume De Brand:
lapetus
Lățime Produs:
0cm
Material:
ABS
Modelul Anului:
2017 2018
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
Numele Modelului:
1
Element De Lungime:
0cm
Model de masina:
Pentru Ford Kuga / Escape
Articol Diametru:
0inch
Caracteristici Speciale:
Pentru Ford Kuga / Escape
Înălțime Element:
0cm
Articol Greutate:
0kg