.

Gunoi De Creatie Mini Desktop Găleată De Plastic De Gunoi 3 Culori Bucătărie, Consumabile De Uz Casnic Mici De Gunoi Bin

Gunoi De Creatie Mini Desktop Găleată De Plastic De Gunoi 3 Culori Bucătărie, Consumabile De Uz Casnic Mici

RON 7.28

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine. Poți să declare valoare mai mica?
Da, de obicei, vom declara $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc). Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).2 cm
Culoare : Albastru,rosu,roz
Detalii poza
Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Despre Feedback-Ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!
Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.
Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare, vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!
Descriere
Tip : Coș De Gunoi
Material : Plastic
Dimensiune : 16.Bazat pe experiența din trecut. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ. Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați. Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?
Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs.
Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Caracteristicile mărfii

Forma:
Runda
Nume De Brand:
MISS ROSE
Tip:
storage
Numărul De Model:
Containere Pentru Deseuri
Structura:
Deschide Partea De Sus
Caracteristică:
Eco-Friendly
Stil:
Tipul De Presare
Material:
Plastic