.

20buc Producator de Vânzare Directă Full-Rotund de Cupru 2-Way 6.35 Stereo Adaptor Conector Plug-in pentru Track Mono Microfon 6.35 2

20buc Producator de Vânzare Directă Full-Rotund de Cupru 2-Way 6.35 Stereo Adaptor Conector Plug-in pentru

RON 153.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.
Feedback-ul
1. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar. de procesare a comenzilor, vă rugăm să includă scopul de cantitate,număr,primesc adresa,codul poștal,numărul de telefon, în toate formele de plată.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Pentru a accelera dvs.35 2-Way Plug
20buc/lot
1141 Customer Satisfacție
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 2-6 zile lucrătoare după ce vom primi plata. Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR . este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Toate modalități în Aliexpress sunt acceptabile. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.
Transport și predarea
1. trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii. Deoarece feedback-ul dvs. Articolele pot fi returnate pentru schimb dacă niciunul om-a făcut probleme de calitate,dar exclude orice diodă laser,lentile cu laser,produse originale noi, care nu au nici o garanție. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate,vă rugăm să ne contactați plângând 5 zile de la primirea mărfurilor.
Transport
1.Dropshipping este binevenit,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% . Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
Audio Jack
Produse De Stare:
Stoc
Tip:
Audio &Video Jack
Transport gratuit :
cu numărul de urmărire
Packect De Contact:
20buc