.

SMA Atenuator SMA Plug la Jack,2Watt ,DC-6Ghz 3dBi transport gratuit

SMA Atenuator SMA Plug la Jack,2Watt ,DC-6Ghz 3dBi transport gratuit

RON 19.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Atunci când locul de muncă scădere a temperaturii la 20 și ordm; C, puterea de intrare de până la 10 m W, decăderea alt indice nu trebuie să se schimbe.
6) coeficientul de temperatură : la temperatura maximă de lucru gama de inserție pierderea cea mai mare schimbare, cu d B / & ordm; C, a spus.
11) viața în comun : numărul de ori normale de conectare/deconectare; În viața de dispozițiile în toate electrice și mecanice indicele ar trebui să îndeplinească indicele de cerințe.
5) puterea de vârf maximă : în descompunere reziliere de ieșire impedanta caracteristică, cea mai mare temperatura de lucru desemnate, la ora specificată, se adaugă la aparitia cariilor la intrare la 5 ms puls lățime maximă de putere de vârf.
4) pierdere de inserție a factor de putere : atunci când curentul de intrare de 10 m W la puterea nominală, schimbarea de inserție pierdere de valoare (d B). Mai ales trebuie să ne concentrăm pe primele trei distorsiuni de intermodulație, pentru că primele trei intermodulație produs e mai mare și nu se filtrează. Atunci când locul de muncă scădere a temperaturii la 20 și ordm; C, puterea de intrare de până la 10 m W, decăderea alt indice nu trebuie să se schimbe.
7) impact și vibrații : degradare trebuie să ia trei de direcția de impact și de încercare la vibrații. Primele trei intermodulație produs de relativă la dimensiunea de f1 sau f2 pentru a defini, de-d Bc a spus. Mai multe disponibile sau coaxial degradare numărul de decibeli să-și exprime.
3) la medii maxime de putere : în descompunere reziliere de ieșire impedanta caracteristică, cea mai mare temperatura de lucru specificat pe termen lung adăugat la aparitia cariilor la intrare la cele mai puternice.
9) temperatura de lucru : limită de degradare muncă în puterea maximă de intrare de cea mai înaltă temperatură (și ordm; C).
10) nominală pierdere de inserție abatere : în 20 și ordm; C, puterea de intrare atunci când 10 m W măsurarea pierdere de inserție și valoarea nominală abatere.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
JX
Numărul De Model:
3dBi
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
is_customized:
Yes
Cerere:
RF, Iluminat
Gen:
De sex masculin
Tip:
SMA