.

Fabrica de vânzări SMA atenuator SMA tată să-SMA female Coaxial Atenuator 2W DC 6.0 GHz 1dBi transport gratuit

Fabrica de vânzări SMA atenuator SMA tată să-SMA female Coaxial Atenuator 2W DC 6.0 GHz 1dBi transport gratuit

RON 19.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil


3) la medii maxime de putere : în descompunere reziliere de ieșire impedanta caracteristică, cea mai mare temperatura de lucru specificat pe termen lung adăugat la aparitia cariilor la intrare la cele mai puternice.
11) viața în comun : numărul de ori normale de conectare/deconectare; În viața de dispozițiile în toate electrice și mecanice indicele ar trebui să îndeplinească indicele de cerințe.
7) impact și vibrații : degradare trebuie să ia trei de direcția de impact și de încercare la vibrații.
4) pierdere de inserție a factor de putere : atunci când curentul de intrare de 10 m W la puterea nominală, schimbarea de inserție pierdere de valoare (d B). Primele trei intermodulație produs de relativă la dimensiunea de f1 sau f2 pentru a defini, de-d Bc a spus.
5) puterea de vârf maximă : în descompunere reziliere de ieșire impedanta caracteristică, cea mai mare temperatura de lucru desemnate, la ora specificată, se adaugă la aparitia cariilor la intrare la 5 ms puls lățime maximă de putere de vârf. Atunci când locul de muncă scădere a temperaturii la 20 și ordm; C, puterea de intrare de până la 10 m W, decăderea alt indice nu trebuie să se schimbe.
2) VSWR : egală cu impedanța caracteristică de conectare în linia de transmisie și de ieșire de raportul dintre impedanța de sarcină.
12) distorsiuni de intermodulație : distorsiuni de intermodulație de semnale parazite de compoziție, este pentru că aparatul neliniare factori și de generație.
6) coeficientul de temperatură : la temperatura maximă de lucru gama de inserție pierderea cea mai mare schimbare, cu d B / & ordm; C, a spus. Primele trei intermodulație nivel metodă de testare este pentru a doua etc pur semnal (f1 și f2) în dispozitivul testat, primele trei intermodulație va apărea în producția de spectru f1-f2 și 2 2 f2-f1 loc.
SMA Atenuator SMA Plug la Jack 1d Bi
Caietul de sarcini :
Caracteristica impedanta : 50 ohm
Gama de frecvență : 0-6 GHz
Raportul de undă staționară, 1.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
JX
Numărul De Model:
1dBi
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
is_customized:
Yes
Cerere:
RF, Iluminat
Gen:
De sex masculin
Tip:
SMA