.

De Control al imprimantei Bord Cheie Pentru HP 1218 M1218nfs HP1218 Ansamblul Panoul de Control Display

De Control al imprimantei Bord Cheie Pentru HP 1218 M1218nfs HP1218 Ansamblul Panoul de Control Display

RON 95.70

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim,vă rugăm să contactați cu noi,va putem oferi urmatoarele metode de livrare : DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX. Dar vom retrimite un alt unul pentru tine de transport gratuit prin China post air mail,atunci când vom primi problematică produs. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul. Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne informa cât de mult pentru valoarea sa declare,dacă cumpărătorul nu solicita, In scopul de a asigura cumpărătorului de a primi ordinul scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ inainte de a ne contacta . Acest lucru este important și va proteja profitul nostru. Dacă livrarea este întârziată sau elemente deteriorate în tranzit, vă rugăm să ne e-mail. Vă rugăm să furnizați corect adresa și numărul de telefon de contact. Normal ora de sosire este de 15~60 zile. Vă rugăm să contactați cu noi, dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim.Feedback-ul negativ nu este cel mai bun mod de a rezolva orice problemă. În acest fel, atunci când mi-ai dat dovezi, putem cere pentru compania de transport maritim pentru a compensa noi. Valoarea implicită este pentru HP 1218
Dacă ai nevoie de o mulțime de comanda. Pentru livrare rapida si sigura motive, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow. Produsele ușor de a deteriora în timpul transportului, astfel încât vă rugăm să deschideți și să verificați caseta și a produsului, atunci când obține bunurile, în cazul în care caseta este distrus de formă diferită, vă rugăm să luați o fotografie și dovezi pentru a deteriorat cutie, și apoi cere poștaș pentru a confirma situația. Vă rugăm să ne contactați.
Vă promit că toate produsele sunt testate inainte de expediere! Cumparatorul poate returna produsul în ambalajul original în termen de 5 zile de la primirea dacă nu sunteți mulțumit cu el/ Vom returna sau trimite-înlocuire la tine în termen de 2-3 zile de lucru, după elementul pe care este primit.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
GZLSPART
Tip:
Alte