.

Imprimanta Laser Placa de baza Pentru Samsung CLP-310N CLP 310N CLP310N Formatare Placa de Bază Placa de bază

Imprimanta Laser Placa de baza Pentru Samsung CLP-310N CLP 310N CLP310N Formatare Placa de Bază Placa de bază

RON 76.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

D n
Te Rog Mesaj. Ce este modelul dvs. de imprimantă ?
Mai multe ordine , Mai Preferențial . Bine ati venit la contact cu noi.
Shippin g
În mod normal , de a Asigura transportul în termen de 24 de ore .
China Post Air Mail normală ora de sosire este de 15~60 de zile. Alte de transport Normale ora de sosire : EMS = 7~21 zile , DHL = 4~14 zile .
Vă rugăm să contactați cu noi, dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim.
Calitatea
Aproximativ 90% Noua . După Testat și 100% de lucru
Transactio n
Vom accepta doar Ali-plata tranzacții.
Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne informa cât de mult pentru valoarea sa declare,dacă cumpărătorul nu solicita, In scopul de a asigura cumpărătorului de a primi ordinul scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică.
Dacă livrarea este întârziată vă rugăm să ne e-mail.
După ce a livrat bunuri, vă rugăm să verificați corectitudinea și caracterul complet al mărfurilor. În cazul în care mărfurile sunt incorecte sau deteriorate, vă rugăm să refuze să semneze pentru bunurile și să ne contactați.
Feedbac k
Satisfactia clientului este foarte important pentru noi. Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ inainte de a ne contacta .Feedback-ul negativ nu este cel mai bun mod de a rezolva orice problemă. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste fiscale suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul.Vom răspunde la orice întrebare în termen de 24 de ore și să încerce să se asigure, înainte de a pleca feedback-ul.


Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
GZLSPART
Tip:
Alte