.

GRATUIT NAVĂ>>>Baroc gri negru colier de perle 18

GRATUIT NAVĂ>>>Baroc gri negru colier de perle 18

RON 33.78

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Detalii caracteristici : nr caseta de bijuterii
Dacă obiceiul local este de încărcare vă fiscal sau taxelor de import, ne pare rău că acest lucru nu va fi o parte din responsabilitatea noastră. Ai putea verifica cu birou local personalizat pentru a vedea costurile suplimentare înainte de a licita.
Vă rog să observați că, de transport și taxa de manipulare de FIECARE element este luat în considerare separat, asta înseamnă că, de asemenea, trebuie să plătească pentru transport maritim și de manipulare taxa pentru FIECARE element chiar ai combina cumpărare, acest lucru este aparent, deoarece taxa poștale este direct proporțională cu greutatea întregului pachet.
Servicii
Dacă ați primit elemente sunt îndeplinite. Te rog da-mi 5 Feedback-ul ,Dacă ai primi elementele se simte nemulțumit sau rupte. Te rog, nu face feedback negativ sau neutru pentru mine. vă rugăm să e-mail să-mi spui .Comunica mai întâi și apoi să aprecieze , vom rezolva în timp .
Din cauza particularitatea de cumpărături on-line, este în imposibilitatea de a vedea că obiect material provoacă o mulțime de neplăceri, cerându-cumpărători să aibă nici o îndoială, pentru a comunica cu noi în primul rând, înainte de evaluare, vom rezolva trecere pentru tine în timp dacă aveți orice alte probleme, vă dau un cumpărături fericit starea de spirit.
♥♥♥♥♥♥Încă o dată, vă mulțumesc și sper să vă bucurați-vă de cumpărături cu noi!Zi mare!♥♥♥♥♥

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Coliere
Fine sau de Moda:
Moda
Formamodel:
Fata
Metale De Tip:
Argint
Dimensiune Pandantiv:
cm
Gen:
Femei
Material:
pearl
Pearl Tip:
Perle De Apă Dulce
Pearl Forma:
Baroc
is_customized:
Yes
Colier Tip:
Lanturi Coliere
Nume De Brand:
JINHONGBO
Numărul De Model:
Bine
Tip Lanț:
Link-Ul Lanț
Stil:
Clasic
is_customized:
Yes
Pearl Tip:
Perle De Apă Dulce
Lungime:
inch
Metale De Tip:
Placat Cu Aur