.

2014 Moda Femei Sexy Catifea de Mătase Chilot Anti-căpușe Femei Bikini Sexy fără Sudură Dresuri Ciorapi de 280 d alineatul en-Gros

2014 Moda Femei Sexy Catifea de Mătase Chilot Anti-căpușe Femei Bikini Sexy fără Sudură Dresuri Ciorapi de

RON 15.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Acesta este considerat folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Ordinele de procese în timp util după verificarea plății. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Vă mulțumim pentru înțelegere și ajutor.
Returnare și rambursare
1. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. pls nu ridica disputa până la 60 de zile, Dacă timpul de livrare se apropie, pls spune-ne, vom prelungi timpul de livrare pentru tine. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
Nota 3 : Cu diferența în metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-3 cm în mărime de abatere. Am doar nava a confirmat pentru adrese.
Nota 2 : s-ar putea fi ușor diferența de culoare, pentru că de setările monitorului. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Transport la nivel mondial. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.
2014 Moda Femei Sexy Catifea de Mătase Chilot Anti-căpușe Femei Bikini Sexy fără Sudură Dresuri groase de Iarna Ciorapi 280 d alineatul en-Gros
Pentru Mai multe Informatii,va rugam vizitati magazinul nostru
Vă Rugăm Sfaturi
Nota 1 : timpul De livrare va fi 15-60 zile ca de obicei.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
One Size
Tip De Element:
Strans
Gen:
Femei
Model Tip:
Solid
Grosime:
Standard
Material:
Spandex,Nylon
Numărul De Model:
Femei Iarna Dresuri 001
Material:
Catifea, Finnerty sârmă
meserii:
un singur plus picioare
Funcția:
Sudoare , modelarea , respirabil , Corpul burlan , deodorant
Cilindru de înălțime:
Salopetă
Grosime:
Mediu
Model:
Solid
Stil:
Sexy
culoare:
Negru, gri , culoare, filtru de cafea
Dimensiune:
Free