.

Laborator placat cu Tub de Testare Condensator Patru Extensia degetelor Clemă Universală

Laborator placat cu Tub de Testare Condensator Patru Extensia degetelor Clemă Universală

RON 13.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Prin urmare, feedback-ul dvs.
Echipamente De Laborator Chromeplated Tub De Testare Condensator Patru Extensia Degetelor Clemă Universală
Turnat din aliaj . Toate elementele vor fi livrate în timpul de prelucrare după ce primim plata. Q : este cantitatea minimă de comandă pentru fiecare produs este de 1 buc. este extrem de important pentru noi.
Customer service :
1.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
pasul 1) Trimite o listă de elemente cu cantitatea de la noi.
Pentru expedierea fără probleme și rapid, putem livra produse prin alt curier, decizia ne este definitivă.
pasul 3) vă rugăm să plasați mix scopul de sub link-ul ( vă rugăm să remarc în mod clar despre scopul detal, de exemplu : element & buc, )
pasul 4) vom ajusta prețul total. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți.ni/cr placat cu finisaj .acceptă articolelor de până la 80mm diametru
Noi sprijinim M. Transport Gratuit :
Toate elementele vor fi transport gratuit prin China Post .Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.
Livrare :
1.
Feedback-ul :
1.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
pasul 2) vom trimite un link pentru a amesteca ordinea.căptușite cu plută centralizare fălcile .
pasul 5) în cele din Urmă,vă rugăm să acorde o pentru bani să Escrow. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ.Vă mulțumesc pentru coroperation.Depindem de client satisifaction pentru a reuși. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

Caracteristicile mărfii

Clasificarea:
Clemă De Laborator
Nume De Brand:
JUXINGLAB
Numărul De Model:
144