.

Drept D1FK60 SMA marcaj: K6 .

Drept D1FK60 SMA marcaj: K6 .

RON 39.44

Cantitatea de bunuri
Disponibil

- Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul.- Garanție de un an .- Vă rugăm să verificați cu țara?s biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Fair & feedback Obiectiv este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne contactați înainte de a părăsi Negativ/Neutru feedback-ul. De exemplu, cum muc de orez ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc.
Taxele de Import sau Taxele
1.- Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.- Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de produs vă rugăm să lăsați o notă la comanda. Am înțeles uneori este posibil să aveți o problemă cu achiziția dvs.
Ca un vanzator cinstit vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse si servicii.- Dacă elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).- Vă rugăm să confirmat informații detaliate despre factura de livrare.- Articolul va fi trimis cu 3 zile după primirea de plată.- Taxele de Import impozitele și alte taxe s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului.- Ca feedback-ul dvs. Multumesc mult pentru timpul acordat.- DHL Fed Ex TNT, UPS, EMS China Post Hongkong Post sunt toate disponibile.- Vă rugăm să asigurați-vă că contul dvs.- Putem livra produsele în toată lumea. Pentru prima 1 lună vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.
Feedback-ul
1. Hai să lucrăm împreună olve problema cât mai curând posibil.); După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
Standard
is_customized:
Yes
Tensiune De Alimentare:
Standard
Nume De Brand:
KEEZEL
Disiparea De Putere:
Standard
Temperatura De Operare:
Standard
Starea:
Noi
Cerere:
Standard
Tip:
Standard