.

set de 2 Single Coil Chitara Preluare Neck si Bridge Pickup Pentru Fender Tele de înlocuire

set de 2 Single Coil Chitara Preluare Neck si Bridge Pickup Pentru Fender Tele de înlocuire

RON 27.18

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vreau doar pentru a obține dvs.(în special pentru prețul ).Sau poti vorbi cu mine pe trademanager , vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi mulțumit de rezoluție. Dacă sunteți mulțumit cu ei,sper doar 5*Stele, Feedback-ul, apoi să o punte de prietenie între noi și
Produs 100% ca în imaginea de mai jos
set de 2 Single coil de preluare pentru pod și poziția Gât. Vom fi cu tine până când sunteți mulțumit.Vă rugăm să fiți siguri că noi întotdeauna sperăm că veți avea o mulțumit de dincolo de ocean trasaction.99
Transportul si Manipularea Cumpărătorii Internaționale Notă : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului . Ne va livra toate elementul de către EMS,DHL,FEDEX,UPS express mod de livrare, Sau dacă aveți nevoie pentru a navei de către alte livrare,doar nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine.15 inch), magnet de rezistență 6k ohmi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ. În cantitate, cum ar fi două o vinde ,cinci de vânzare, etc.
Dacă aveți orice întrebări cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Aliexpress mesaj înainte de feedback-ul dvs. Vă rugăm să contactați-mă dacă încă nu pot primi articol(e) în 30 de zile de la plata a trimis; Vom sta în spatele produselor noastre.5 mm ( aproximativ 2.
Contactați-Ne Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Aliexpress mesaj sau e-Mail ( musicistore"la"aliyun.vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Este viața noastră să supraviețuiască.com) înainte de feedback-ul dvs., în Plus,mai cumperi, mai multe privilegii vei primi . Pe de o parte, același tip de element are o varietate de modalități de vânzare, puteți alege care anumite doriți să cumpere.
magnet : ferită/ceramică
Pachetul inclus :
1 x Neck Pickup
1 x Bridge Pickup
Produse Conexe $ 22. sau deschiderea litigiului.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
Kmise