.

KAISH 10buc Verde Vintage Stil Butoi Guitar AMP Butonul Amplificator Butoane

KAISH 10buc Verde Vintage Stil Butoi Guitar AMP Butonul Amplificator Butoane

RON 14.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil

va vom trimite cât mai curând posibil după ce ați plătit. Vă rugăm să acorde o atenție mult la acest termen înainte de a cumpăra. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Avem nevoie de tine pentru a trimite înapoi o parte defecte înainte de a ne livra un înlocuitor. De indata ce vom confirma cu transport dept.
Lipsă De Comenzi :
Dacă ați primit o parțială a comanda, contactati-ne imediat. Odată ce ați făcut-vă că nota de daune este pe chitanța de livrare, spune livrare driver care ar refuza să accepte pachetul deteriorat, contactați-ne imediat. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Apreciem toate de afaceri cu clienții noștri, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și să ne dea rating de 5 stele scoruri.Timpul normal de livrare este de aproximativ 10-20 de zile lucrătoare de la Statele Unite și 15-25 zile lucratoare de la alte țări, vă rugăm să generoase înțelege asta. De indata ce vom primi o parte defecte și de a inspecta-l, vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.
Greșit Comenzi :
Dacă primiți un element care nu ai comanda, contactati-ne imediat.
Putem livra in 2 zile lucratoare ., vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.00 vor fi necesare pentru transport.
De Brand nou, nu a folosit niciodată
Culoare : Verde
Dimensiune : 12mm (înălțime) x 21 mm (diametru Exterior)
Fabricat din material plastic cu șurub Set
Se potrivește 1/4" (6.
Deteriorat în Tranzit :
Verificați pachetul(e) înainte de a accepta. În acest caz, vă rugăm să ne e-mail poze cu produsul primit. Toate cererile (deteriorate, lipsă sau greșite de itemi) trebuie să fie depusă în termen de 7 zile de la data primirea acestora.
Ne va livra la adresa pe care ați introdus în timpul procesului de verificare, mai degrabă decât de Pay Pal adresa de livrare. De indata ce vom confirma cu transport dept.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
KAISH
Tip:
xn