.

Rugina Glazura Ceramica Cesti De Ceai Geamuri Cu Aur Procesul De Cești De Ceai Kung Fu Set De Ceai Din Cești De Porțelan De Înaltă Calitate De Epocă Serviciu De Ceai

Rugina Glazura Ceramica Cesti De Ceai Geamuri Cu Aur Procesul De Cești De Ceai Kung Fu Set De Ceai Din Cești

RON 19.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.4*5 cm(L*H)
Capacitate : 65ml
Tip De Proces : Hand Made
Origine : Dehua China
Pachetul include : 1x Teacups
Folosesc Gama : se aplică la ceai, ceai verde, ceai negru, ceai parfumat, ambarcațiunile de ceai, ceai de fructe berii potabilă și a recomandat ceai acasă de zi cu zi sau uz profesional. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
Zona De Aplicare : Living,Birou,Camera De Ceai1.
începe
end
Nume : Rugina Glazura Ceramica Cești De Ceai
Material : Ceramica
Dimensiune : 6. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.
Caracteristici : Ușor De Utilizat, Convenabil.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.Alegerea Perfectă Pentru Utilizarea Acasă, Călătorind Și Gifting. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.

Caracteristicile mărfii

Capacitate:
65ml
Drinkware Tip:
Cesti & Farfurioare
certificare:
CIQ,CE / UE
Tehnica:
Pigmentate
Forma:
Singur Strat
Cantitatea:
1
Tip:
Cesti de ceai
Nume De Brand:
PENNY SE CONCENTREZE PE VIATA
Numărul De Model:
Cesti de ceai
Tip Ceramic:
portelan
Material:
Ceramica
Caracteristică:
Eco-Friendly
Zona De Aplicare:
Camera De Zi,Birou,Cameră De Ceai
Origine:
Dehua China
Capacitate:
Pachetul include:
1xCup
Pachet:
pachet de siguranță
Caracteristici: