.

De înaltă Eficiență Pliabil 28W Panou Solar Încărcător Sac Dual Port USB Încărcător Solar Pentru iPhone/Telefon Inteligent Sunpower Panou

De înaltă Eficiență Pliabil 28W Panou Solar Încărcător Sac Dual Port USB Încărcător Solar Pentru iPhone/Telefon

RON 159.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Greutate : 800 G 6.
Metoda de Operare :
1. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2.Desfășurarea dimensiune : 890*290 MM 7. Soarele nu întotdeauna lovi drept în față și nu putem conta pe obtinerea plin de wați de vârf toată ziua.
Vine cu un buzunar să țineți dispozitivul pentru depozitarea în condiții de siguranță în timpul de încărcare și de a proteja dublă ieșire USB interfață
Vine cu mai multe siruri de caractere pentru a fi agățat oriunde nu poate primi lumina soarelui, și puteți utiliza în plus ventuze în ea să sugă panou solar pe parbriz de masina.
2, depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Este recomandat să utilizați acest panou solar împreună cu o baterie reîncărcabilă deci puterea generata de panourile solare pot fi salvate și stocate. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Prin urmare,vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, dacă sunteți satisface cu element și servicii.Dacă nici un răspuns,vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil
. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Produsul va încărca dispozitivul dumneavoastră cât mai curând soarele este suficient. Caracteristici :
Folosește 28watts Sunpower panouri solare pentru încărcare rapidă.Culoare : Negru Culoare 9.De înaltă eficiență : >24% Sunpower celule 3.
2), în Cazul în care mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.
3 Produs de calitate program de procesare :
1), cumpărătorul restituie bunurile la noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Celule Solare
Max. Putere:
28w
Panou Solar Flexibil:
Da
Nume De Brand:
BUHESHUI
Panou Solar Pliabil:
Da
Capacitate Nominală:
28w
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
28w
Numărul de Panouri:
4
Dimensiune:
830*230mm
Numărul de Celule:
4
Material:
Sunpower