.

6PCS/Set Super Stretch Silicon Capac Pentru Vasul se Acoperă Cana de Fructe Proaspete Container pentru Alimente husele din Silicon Capac Tigaie Bucătărie Vid Cadou

6PCS/Set Super Stretch Silicon Capac Pentru Vasul se Acoperă Cana de Fructe Proaspete Container pentru Alimente

RON 17.24

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Atenție : Culoare aleatorii
Bunuri : Ca Obtinut
· ABILI & ALIMENTE în condiții de SIGURANȚĂ - l Folosească pe fructe, cutii de conserve, borcane, boluri, etc. Se potrivește în principal, de forme rotunde, dar se poate potrivi, de asemenea, alte forme. Produce un aer de etanșare să-ți păstrezi alimentele proaspete mai mult timp! Mare atunci când stoarcere de exemplu. Fabricat din 100% Alimente Grad Silicon, fără BPA Gratuit, FDA (SUA), materiale aprobate. Nominală -40 F / -40 C la 446 F / 230 C.
· ECONOMIZOR de BANI - Pot fi refolosite de peste si peste din nou pentru a păstra mâncarea. Nu este nevoie să deșeuri de folie de aluminiu sau folie de plastic mai! Un must in fiecare bucatarie!
· De ÎNALTĂ CALITATE - Foarte durabil și ușor de curățat. In masina de spalat vase sau manual. Acesta nu se va rupe, dar dacă nu, contactați-ne și vă vom ajuta. Dacă nu se rupe după câteva folosește prima dată ar trebui să dureze ceva timp în timpul utilizării normale.
· SARCINA! - 6 dimensiuni diferite, NOTĂ : Această prezent într-un sac de poli cu un insert pentru a arăta că este un veritabil Încântătoare produs Premium. Știm, nu cel mai bun pentru cadou, dar o greutate mai mică și ocupă mai puțin spațiu. În plus, am creat un ebook în .format pdf, care sperăm că le veți găsi utile. Acesta va fi trimis prin e-mail.
· Aceste, sau de suprafață-ai pus pe astia, ar trebui să fie uscat. În caz contrar, veți avea un timp greu pentru a le pune pe, pentru că ei vor aluneca. Dacă suprafața este accidentat ar fi un pic mai ușor, chiar dacă suprafața este umedă cu toate acestea. Astfel ca un ananas. Aceste capace pot lucra, de asemenea, să păstreze orice lichid din afară. Dacă se întâmplă pentru a obține mai puțin decât 6 capace, furnizorul a făcut o greșeală atunci când ambalare, astfel încât mesajul de noi și putem să-l rezolve.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
M
Numărul De Model:
Noi
Material:
Silicon
Caietul de sarcini:
6
Material:
Silicon
Caietul de sarcini:
6