.

60*80cm Caldura din PVC Folie Shrink Film Plat Sac de vânzare cu Amănuntul Sigiliu de Căldură de Ambalare Pungă de Plastic Clar Polybag Cadou Cosmetice de Ambalare Pungă

60*80cm Caldura din PVC Folie Shrink Film Plat Sac de vânzare cu Amănuntul Sigiliu de Căldură de Ambalare Pungă

RON 51.58

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Scopul nostru este satisfactia clientului!
1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.De Protecție a mediului, curat si ordonat. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. M materialele : PVC Instrumente : utilizarea de uz casnic uscător de păr sau alte instrumente care pot sufla fierbinte vânt să arunce în aer.
3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Este format din doua oară suflare. Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ). Este un fel de film care se micșorează în căldură și se înfășoară strâns pe produse. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
4) Am doar nava a confirmat pentru adrese.
6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.
4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.Moderne, aspectul de moda.

Caracteristicile mărfii

Ocazie:
De Halloween,Petrecere,Nunta,Ziua Îndrăgostiților,Anul Nou,de Nunta si de Logodna,Crăciun,ziua Recunostintei
Model:
Nici Unul,De Culoare Solidă
Numărul De Model:
60*80cm
Numărul de Pc-uri:
100buc
is_customized:
Yes
Material:
pvc căldură psihiatru saci