.

1 set de motocicleta linia de combustibil motocicleta Gaz combustibil filtru dirt pit bike tub furtun motocross Linie de Furtun de Primăvară Cleme Cleme fierbinte

1 set de motocicleta linia de combustibil motocicleta Gaz combustibil filtru dirt pit bike tub furtun motocross

RON 9.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
bine ati venit la noastre de Brand Aroma Moto Accesorii profesionale Vehicule magazin de Piese,
bucurați-vă de timp la cumparaturi!!!!
Suntem încrezători că Motorul nostru de Piese este de cea mai buna calitate de pe Aliexpress!
Fetures :
Usor de instalat
lungime : 1 M
diametru : 6 MM
Montarea : unviersal
Pachetul Inclus :
1 set de conducta de ulei cu filtru
1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta #. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.(Cu excepția unor țări și APO / FPO)
2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
injector duza
Lățime Produs:
0m
Nume De Brand:
lizoai
Înălțime Element:
0cm
Articol Diametru:
0cm
Articol Greutate:
0.1kg
Tip De Material:
Cauciuc
Numele Modelului:
O-AS-19