.

Transport gratuit 90% alb de gâscă și rață amestecat jos/ gâscă au reprezentat 80% /umple de putere 780/fular si geaca de umplere/ 1 lb preț

Transport gratuit 90% alb de gâscă și rață amestecat jos/ gâscă au reprezentat 80% /umple de putere 780/fular

RON 120.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.
Important indicator : ( Grey goose procentul 1/1000 )
Elemente
Unitate
Cerință
Rerult
Judecata
Metode de încercare
Jos de identificare
______
___________
gâscă rață Amestecat jos
_________
GB/T 14272-2011
În jos de conținut
%
___________
90
_________
În jos de Conținut limită abatere
%
-3. Transport
* Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin HK post/China post, de obicei, Sub 1 KG trimite prin HK post, mai mult de 1 KG de UPS/DHL .
Feedback politica
* Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.
Acest pret este pret de 1 lb 90% alb de gâscă și de rață amestecat în jos, în jos cluster conținut este de 90%,putere de umplere este de 780,masina de spalat grad este de 650+, alb de gâscă în jos au reprezentat 80%,alb rață jos a reprezentat 20%,poate fi folosit ca pilotă și sacou de umplere. Retur si Schimb politica
* Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în original condiion pentru o rambursare sau un schimb.
* Produsele sunt bine ambalate cu bule de aer pachete,ne-suport transport prin China post/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS,vă rugăm să permiteți-5-20zile pentru a ajunge la.
Toate produsele sunt în stoc,dacă aveți nevoie de ea,Pls-l cumpere singur .Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.
* Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. În cazul în care mărfurile trebuie să depășească 2 kg, vă rugăm să contactați vânzătorul să consulte marfă, putem aranja pentru a trimite prin china post air parcel.

Caracteristicile mărfii

Material:
Alb de gâscă în jos
Model:
Spălat
Numărul De Model:
90% alb de Gâscă și de rață amestecat jos
Numele produsului:
90% alb de Gâscă și de rață amestecat jos
Proporția de gâscă:
alb de gâscă în jos au reprezentat 80%
Umple de putere:
780
Gradul de spălat:
650+
Jos cluster conținut:
90%
Jos conținutul de fibre:
6%
Funcția:
fular si geaca de umplere
Mirosul:
Nici unul
Stil De Culoare:
Contrastul De Culoare
Fabrica Numele:
zhongruiyurong