.

Arma de vânătoare accesorii 25,4 mm 2 buc Facultatea de Profil Airgun Inele w/Stop Pin 11mm coadă de rândunică Pușcă domeniul de Aplicare de Montare Inele

Arma de vânătoare accesorii 25,4 mm 2 buc Facultatea de Profil Airgun Inele w/Stop Pin 11mm coadă de rândunică

RON 15.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

, vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire prețul produsului mai puțin S&H în termen de 14 zile de la cumparare.
PLATA : acceptam aliexpress și de plată paypal. Statele Unite, Australia, marea BRITANIE, putem trimite e Packet Alte țări, default trimite China Post Air Mail Dacă doriți pentru a mai rapid a primit bunuri, pot alege EMS, nu trimitem alte modul de logistică
Se ÎNTOARCE : Vom sta în spatele fiecare produs pe care îl vinde.
En-GROS : susținem en-gros,vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a importa cu cantitatea de masa.
Arma de vânătoare accesorii 25,4 mm 2 buc Facultatea de Profil Airgun Inele w/Stop Pin 11mm coadă de rândunică Pușcă domeniul de Aplicare de Montare Inele Prelucrate cu Precizie din Aeronave de calitate din Aliaj de Aluminiu Anodizat cu Finisaj Negru Mat Complet cu Stop-pin pentru Rock Solid Inel de Aplicații de Bază Proiectat cu Blocare Șuruburi simple pentru a se Potrivi Bine pe Montează cu Airgun/.
TRANSPORT : Ne-am oferit forfetară standard pentru taxa de transport maritim la nivel mondial.22 Șine caietul de sarcini : 100% nou pairt/set 25,4 mm Montare Inel de 11mm Feroviar pentru Luneta Inel diametru : 25. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Navele de produse direct din China prin poștă aeriană și de livrare,timpul De livrare va fi depindea de diferită destinație. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de la primirea inițială sau o înregistrare de cumpărare în sistemul nostru, iar produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, UPC, cod de bare, ambalare, și toate accesoriile. Vă rugăm să permită până la 10 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate. Serios ofertanți numai, te rog. Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.

Caracteristicile mărfii

Ghid Lungime:
10/25cm
Numărul De Model:
25.4 SDZ
Nume De Brand:
ohhunt
Ghid Tip:
Inele
Tip:
25.4 Inele
Finisaje:
mat
culoare:
Negru
Material:
Aluminiu
Feroviar tip:
.22/Airgun
inel cu diametrul de:
25,4 mm
Greutate:
110g
Profil De Nivel:
Low
Țara de origine:
China