.

dreptunghi lentile de fum scuter indicator de semnalizare pentru honda suzuki yamaha motociclete de CONDUS pentru Harley Davidson moto lumina de semnalizare

dreptunghi lentile de fum scuter indicator de semnalizare pentru honda suzuki yamaha motociclete de CONDUS

RON 39.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta #. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.
începe bine ati venit la noastre de Brand Aroma Moto Accesorii profesionale Vehicule magazin de Piese,
bucurați-vă de timp la cumparaturi!!!!
Suntem încrezători că Motorul nostru de Piese este de cea mai buna calitate de pe Aliexpress!
se potrivesc pe : Universal (șurub)
Pachetul Inclus :
1 pereche mo torcycle lumina de semnalizare
1.(Cu excepția unor țări și APO / FPO)
2.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
lizoai
Tip De Element:
Lumina de semnalizare