.

Calitate de TOP Pinioane Actuator Ambreiaj Pentru Mitsubishi Pajero Sport Triton Preluare L200 L400 MB620790 K-M

Calitate de TOP Pinioane Actuator Ambreiaj Pentru Mitsubishi Pajero Sport Triton Preluare L200 L400 MB620790

RON 67.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă mulțumesc pentru înțelegere. Elementul trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare nefolosită și montat.
!!Garanție de un an!
100% de testare înainte de nava!
confirmați imaginea și numărul oem înainte de a cumpăra !
testat înainte de nava!
bună treabă
Calitate de TOP Pinioane Actuator Ambreiaj Pentru Mitsubishi Pajero Sport Triton Preluare L200 L400 MB620790
Pentru Mitsubishi Pajero Sport Triton Preluare L200 L400
Pentru Mitsubishi Pajero Sport Triton Preluare L200 L400
quanlity folosi pentru benzina cu motor de masina de livrare 3-7 zile transport dhl, ups, fedex 3-5days ems 5-15zile china post 15-60 zile
Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă . Metoda de transport maritim, Toate elementele vor fi livrate prin china post serivce gratuit, dacă doriți de transport maritim cu o altă companie, vă rugăm să ne contactați, Ne poate marca orice pachet ca un cadou ,cu o valoare scăzută pentru a reduce importul de impozitare pentru tine este posibil ca putem. Restituire / Rambursare Nu sunt Incluse taxele de Livrare nu va fi rambursat. Atunci când magazin cu noi, satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra #1. Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale. Suntem aici și gata pentru a ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ar putea avea înainte sau după cumpărare. Livram toate produsele noastre Gratuite cu china post, dar dacă ai nevoie de express de livrare vă rugăm să ne contactați, nu fi gratuit. Motivul este că timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale (cu excepția weekend și de sărbători) Termeni & Condiții element este vândut pe o "ca atare", vă rugăm să întrebați la toate întrebările înainte de a licita pentru a evita obtinerea unui articol nu sunteți mulțumit cu. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să înțelegeți că, de transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila.

Caracteristicile mărfii

Articol Greutate:
11kg
Nr. de Cilindri:
4 Cilindri
An:
1
Numele Modelului:
MB620790
Caracteristici Speciale:
1
Element De Lungime:
1inch
Lățime Produs:
1inch
Tip De Material:
1
Înălțime Element:
1inch
Articol Diametru:
1inch
Tip De Element:
Compartimentul Motor
Deplasare:
1
Nume De Brand:
J&R