.

Motocicleta Direcție Amortizor Stabilizator suport Suport de Montare Pentru KAWASAKI Z250 Z300 2015

Motocicleta Direcție Amortizor Stabilizator suport Suport de Montare Pentru KAWASAKI Z250 Z300 2015

RON 60.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun. Nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință , încredere în noi și ne e-mail direct , toate problemele pot fi rezolvate.
Se Potrivesc Pentru :
KAWASAKI Z250 Z300 2015-2016
R eminder : vă Rugăm să verificați cu atenție pentru a vă asigura că este potrivit pentru dumneavoastră.Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim . Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire. Dacă o vor face sau camera este deficitară, muta amortizor de direcție orizontal la loc adecvat . Kitul de Montare ajută amortizor de direcție reduce acest risc la un nivel minim. Ca urmare, ai o bicicletă care dirijează modul în care sunt obișnuiți să-și reacționează așa cum ar spera în circumstanțe neașteptate.Nu cumpara daca nu'tconfirm le puteți folosi, doar cere-ne pentru desen detaliat pentru a verifica dacă acestea se potrivesc. Când selectați în funcție de către exprima, uneori, nu vom posta prin curier ați selectat-o , pentru că nu va fi o problemă cu clearance-ul vamale, și, poate, timpul de livrare nu este cel mai rapid
.Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).
100% De Brand Nou. poate unele diferențe privind culoarea ca lumină în timpul fotografierii. Rezervor de târfe și vibrațiile sunt interceptate de amortizor.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 12 ore.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
CAKEN
Motobike Face:
Kawasaki
Numele Modelului:
510-7
Element De Lungime:
17.5cm
Lățime Produs:
11cm
Înălțime Element:
10cm
Articol Greutate:
0.6kg
Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale