.

Funssor Diamant Hotend Izolatori ceramici Kit cu izolatori si pasta termica de diamant izolare termică 2mm grosime

Funssor Diamant Hotend Izolatori ceramici Kit cu izolatori si pasta termica de diamant izolare termică 2mm

RON 7.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Vom livra produsele în termen de 2 zile de la primirea plata compensate. Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile. Neplătite, litigiul va fi depus la aliexpress pentru non plata ofertanți.
Acceptam plata prin aliexpress NUMAI. Aveți nevoie pentru a plăti unele de transport de marfă mai mult . Vă rugăm să fi sigur că intenționează să cumpere sau să plătească în termenul menționat înainte de licitare.
Vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.
Atenție :
Dacă vrei să iei produsul de urgență, putem, de asemenea, trimite-l prin EMS sau UPS,DHL etc. Plata trebuie să fie primite în termen de 5 zile de la licitații s-a încheiat. De transport de marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Dacă aveți o întrebare sau nevoie de ceva, pls contactati-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.
Transport gratuit la nivel mondial , trimite prin China Post Airmail.
Funssor Diamant Hotend Izolatori ceramici Kit cu izolatori si pasta termica de diamant izolare termică 2mm grosime
Noi, îmbunătățite Izolator pentru Diamond Hotend. Dacă nu aveți aliexpress, vă rugăm să înregistrați pentru tine la (aliexpress.
Pachetul contine : 3 x de Înaltă temperatură lasercut izolatori 1 x pasta Termica pentru încălzire cartuș și termistor (nu fire pe radiatoare!)
Așteptăm cu nerăbdare să o nouă prelungire a plăcut relația de afaceri.Dar spune-ne, vom face tot posibilul să-l rezolve.
Dacă nu sunteți mulțumit cu a ta achiziție,pentru orice motiv,să ne anunțați.Vom înlocui cu promptitudine elementul sau da un re restituirea's așa de simplu. Pentru protecția dvs. Doar 5-Vânzător Detaliate Opiniile sunt binevenite. O țară poate întârziere de 1-2 săptămâni., am sincer sper să puteți să ne lăsați un Feedback pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile (DSR), care sunt de o importanță vitală pentru creșterea afacerii noastre mici.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Încălzit Bloc
Nume De Brand:
Funssor
Numărul De Model:
diamant hotend tampon de bumbac
Starea:
Noi
MPN:
diamant hotend
Material:
2mm ceramice bumbac izolare