.

Parcare Cu 4.3 inch Culoare TFT LCD Camera Auto Monitor +SONY HD Auto Reverse Camera pentru Toyota Highlander Kluger Lexus RX300

Parcare Cu 4.3 inch Culoare TFT LCD Camera Auto Monitor +SONY HD Auto Reverse Camera pentru Toyota Highlander

RON 90.24

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Acest aparat foto va înlocui luminile numărului de înmatriculare. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.3" CCD Monitor Auto 1x Monitor Cablu de Alimentare 1x Camera CCD 1x Camera Cablu de Alimentare 1 x 5 m Cablu RCA
eturns :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.
Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.Monitor dimensiune pliată : 5. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.AV Semnal de detectare automată power on/off 10.
La primirea elemente, va vom returna imediat. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.Asigurați-vă că dimensiunea de produsul nostru ca aproape la fel ca masinile voastre de lumină de inmatriculare. Vă rugăm să ne contactați, dacă nu sunteți familiarizați cu produsele noastre.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzător?e) adresa de returnare, și de a scrie ?cadou? pe detalii livrare foaie. În diferite țări, chiar și pentru același stil de mașină dimensiunea de înmatriculare de lumină pot fi diferite.
Video Culoare : Colorat
Pixeli efectiv : 728x512
Rezolutie : 520 TV linii (Normal CMOS/CCD/CMD camera este de 420 Linii TV)
Ieșire Video : 1.
***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.Dimensiune ecran : 4.Pixel : 480(W) X RGB X 272(H) 4.Raport de Aspect : 16 : 9 6.
Vă rugăm să ne lăsați un feedback bun în cazul în care elementul a primit în stare bună;
Pentru Cumpărătorii care nu este satisfăcătoare, cu Experiența dumneavoastră de cumpărături, puteți oricând să ne contactați înainte de ai plecat rezultatul feedback-ul;fiecare problemă ar putea fi rezolvat printr-o bună comunicare între ambele părți.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Asistență De Parcare
Display:
LED
Fir sau Wireless:
Sârmă
Caracteristici Speciale:
rezistent la apa viziune de noapte
Articol Greutate:
0.55kg
Lățime Produs:
10inch
Senzor Numărul:
1
Înălțime Element:
10inch
Element De Lungime:
10inch
Nume De Brand:
FUWAYDA
Tip De Material:
ABS