.

100buc 2.5 mm la 3.5 mm Cască de Conversie Adaptor Talkback Puck Cablu pentru xbox360 Xbox 360

100buc 2.5 mm la 3.5 mm Cască de Conversie Adaptor Talkback Puck Cablu pentru xbox360 Xbox 360

RON 331.70

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin. Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale.
100% de Brand nou de Inalta calitate. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați prin "Trade Manager" sau "oferta mesaj".5 mm audio jack mufă căști cablu adaptor Se conecteaza castile la X-b-o-x-3-6-0 controler pentru X-b-o-x Live chat-ul funcționează exact la fel ca cel original, cablu Talkback Cu comutator mut Cu control de volum Compatibil cu X-b-o-x-3-6-0 set de căști cu fir Nu compatibil cu X-b-o-x-3-6-0 setul cu cască fără fir terț produs de Culoare : gri-negru Nota : ordinea în vrac pot trimite prin DHL pentru gratuit
100buc x cablu
Ali Express acceptă Visa, Master Card, Maestro Card de Debit, Western Union, și transfer, prin intermediul băncilor. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Caracteristicile mărfii

Cu USB:
NO
Compatibil Marca/Model:
Microsoft
is_customized:
YES
Nume De Brand:
xunbeifang
MicroSoft Model:
Xbox360
Numărul De Model:
GMI040